Suora

  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n alkukilpailu
  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n välierät

Ravisuora uudistuu - luvassa jotain aivan uutta

Viihteellisessä Ravisuoran 16 hevosta -ohjelmassa on kaksi kahden hengen joukkuetta, jotka yrittävät tietää lähtöjen voittajat ja kertoa parhaimmat tarinat kilpailevista hevosista ja kuskeista.

urheilu
Brad de Veluwe ja Tuomas Korvenoja
Katso uudistuneen Ravisuoran traileri Yle Areenasta.

Lähes kaksi vuotta Yle TV2:n lauantai-illassa nähty Ravisuora uudistuu vuoden alussa. Kevätkaudella lauantain ravilähetys tunnetaan nimellä Ravisuoran 16 hevosta, ja ohjelman sisältö kokee mittavia uudistuksia. Kanavaksi vaihtuu Yle TV1.

Studiossa on kaksi kahden hengen joukkuetta, jotka yrittävät tietää lähtöjen voittajat ja kertoa parhaimmat tarinat kilpailevista hevosista ja kuskeista. Ensimmäinen Ravisuoran 16 hevosta nähdään Yle TV1:ssä lauantaina 4. tammikuuta klo 17.10-18:00.

- Ravit on loistava laji, jossa on monta huippuhetkeä ja kaiken pystyy silti paketoimaan 50 minuuttiin. Ohjelmassa käydään läpi lauantain ravikierroksen seitsemän lähtöä studiojoukkueiden kanssa ja viimeinen lähtö jännitetään suorana lähetyksenä. Odotan alkavaa kautta innolla, Ravisuoran 16 hevosen juontaja ja vastaava tuottaja Riku Riihilahti fiilistelee.

Ravisuoran 16 hevosta nähdään jatkossa TV1:n alkuillassa klo 17.10-18:00. Kesän suurkilpailukauden alkaessa Ravisuora palaa tuttuun formaattiinsa huhtikuussa Seinäjoen Prix d´Etain Royaliin.

Raviurheilu lajina on säilyttänyt suosionsa ja uudistamalla tv-ohjelmaa nähdään mahdollisuuksia myös katsojalukujen sekä uusien ravien ystävien kasvulle.

- Ihastuin uuteen ohjelmaan välittömästi. Uskon, että se yllättää iloisesti monet muutkin - niin perinteiset ravikatsojat kuin uudenkin yleisön. Raviurheilu on ollut pitkään osa Yle Urheilun viikoittaista tv-tarjontaa. Nyt siirrymme perinteisestä koosteesta viihteellisempään urheiluohjelmaan. Säilytämme tietenkin urheilun helmen, suoran osion, lähetyksen kulmakivenä jatkossakin toteaa Yle Urheilun päällikkö Panu Pokkinen.

- Haluamme tavoittaa myös uusia katsojia lauantain alkuillassa ja uskomme, että uudentyyppinen raviohjelma herättää myös niiden katsojien kiinnostuksen, jotka eivät tätä hienoa lajia ennestään tunne kertoo Ylen tv-päällikkö Riitta Pihlajamäki.

Studiojoukkueissa tullaan kevään aikana näkemään muiden muassa Joanna Kuvaja, Anu Sinisalo, Jukkis Loponen, Kari Lähdekorpi, Janne Korpi, Ilmari Halinen ja monia muita ravialan tuttuja ja ensikertalaisia. Ohjelman parissa jatkavat myös Sara Perttunen ja Laura Ruohola sekä Marko Lähteenmäki ja Juha Jokinen.

Ravisuoran 16 hevosen lisäksi raviohjelmaa nähdään ja kuullaan edelleen runsaasti Ylen kanavilla. Keskiviikon Ravisuora vaihtaa myöskin TV1:een ja lähetysaika on vuodenvaihteen jälkeen 21.55. Radio Suomen puolella kuullaan Ravisuoran ennakko keskiviikkoisin ja lauantaisin suorana ravipaikkakunnalta.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat