Suora

  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n välierät
  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 19.7.

Wenger ei ole koskaan voittanut Mourinhoa

Arsenalin ja Chelsean kohtaaminen tarkoittaa myös kahden huippumanagerin kohtaamista. Tällä hetkellä Jose Mourinholla on tukeva niskalenkki Arsene Wengeristä keskinäisissä kamppailuissa.

urheilu
Arsene Wenger.
Yle / Samu Lehtonen

Jalkapallon Englannin Valioliigan huippukohtaamisessa Arsenalin ja Chelsean välillä nähdään myös kahden huippumanagerin taisto.

Chelsean peräsimeen täksi kaudeksi palannut Jose Mourinho kohtaa vanhan kiistakumppaninsa Arsene Wengerin, jolle portugalilainen ei ole vielä koskaan hävinnyt.

- Tämä ei ole meidän taistelumme. Meillä oli isoja taisteluita joskus menneisyydessä, mutta nyt olen täysin keskittynyt Arsenaliin ja pärjäämiseemme, Wenger sanoi BBC:lle.

- Minulle on yhdentekevää, oli maanantaina vastassa Chelsea tai joku muu, koska meidän ainoa tavoitteemme on palata voittojen tielle, manageri jatkoi.

Samoilla linjoilla virkaveljensä kanssa on myös Mourinho, joka on voittanut Wengerin viisi kertaa ja pelannut neljä kertaa tasan.

- Ei tämä ole minä vastaan hän, vaan minun Chelseani vastaan hänen Arsenalinsa. Eivätkä nuo tilastot pelaa maanantaina, joten niillä ei ole mitään merkitystä, Mourinho sanoi.

- Me olemme aiemmissa otteluissa vain pelanneet paremmin ja ansainneet voiton. Muistan vain kerran olleemme lähellä tappiota Arsenalia vastaan. Muistan nuo myös hyvinä otteluina, osaltaan varmaankin siksi koska voitimme, hän jatkoi.

Kaksikon suhde on ollut menneisyydessä varsin kiivasluonteinen, sillä esimerkiksi vuonna 2005 Mourinho kutsui Wengeriä tirkistelijäksi, kun ranskalaismanageri kommentoi Chelsean otteita. Kaksikko on kuitenkin ainakin Wengerin mukaan väleissä.

- Olemme viettäneet aikaa yhdessä Uefan manageritapaamisessa Genevessä. Nyt kilpailemme toisiamme vastaan ja molemmat taistelevat oman joukkueensa puolesta. Kilpailun ulkopuolella kaikki on erilaista, Arsenal-käskijä sanoi.

Lähteet: BBC

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat