Suora

  • StarCraft 2: talviturnaus
  • Veljekset Oskar ja Robert Kirmes ovat toistensa pahimmat vastustajat olympiapaikan metsästyksessä: "Jos yritämme antaa toisillemme neuvoja, alamme vain riidellä"
  • Urheiluruutu
  • Joukkuefinaalit

TPS pääsi sopuun stadionsopimuksesta - Olympiakatsomo pois käytöstä

TPS pelaa veikkausliigaottelunsa myös kaudella 2014 tutulla stadionilla. Käytössä on vain pääkatsomo.

urheilu

Turkulainen TPS tiedottaa pelaavansa ensi kaudella jalkapallon Veikkausliigan kotiottelunsa Veritas stadionilla. TPS teki stadionin taustalla toimivan yhtiön kanssa vain vuoden mittaisen sopimuksen.

- Neuvotteluja on käyty koko ajan erittäin hyvässä hengessä ja tuore sopimus tyydyttää varmasti molempia osapuolia. Kausi 2014 on nyt turvattu pelipaikan suhteen, mutta pyrimme neuvottelemaan tämän vuoden aikana pidempiaikaisen ratkaisun stadionyhtiön kanssa, kertoo turkulaisseuran toimitusjohtaja Juha Reini.

TPS joutuu uuden sopimuksen johdosta tinkimään ottelutapahtumista, sillä otteluissa on käytössä vain stadionin pääkatsomo. Perinteinen Olymipakatsomo avataan tarvittaessa.

- Olemme pahoillamme niiden katsojien puolesta, jotka ovat tottuneet seuraamaan pelejämme Olympiakatsomon puolelta. Tämä ratkaisu oli kuitenkin ehdoton edellytys sille, että pystyimme jatkamaan pelejämme stadionilla, Reini korostaa seuran tiedotteessa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat