Suora

  • Uinnin lyhyen radan MM
  • Uinnin MM

Petteri Forsell palaa IFK Mariehamniin

Jalkapallon Veikkausliiga sai todella mieluisan paluumuuttajan lauantaina.

urheilu
Petteri Forsell.
Yle

Veikkausliigassa monena kautena loistanut Petteri Forsell pelaa ensi kaudella IFK Mariehamnin riveissä. 23-vuotias keskikenttäpelaaja on solminut seuran kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen. Sopimuksessa on myös optio vuodesta 2015.

Forsell siirtyi 2012 elokuussa mainioiden otteiden jälkeen IFK-paidasta Turkin liigan Bursasporin riveihin. Peliaika jäi Turkissa kuitenkin vähäiseksi ja hyökkäävä keskikenttäpelaaja pelasi osan viime kaudesta lainalla Maarianhaminassa.

Pallotaituri purki sopimuksensa Bursasporin kanssa viime vuoden elokuussa ja tämän jälkeen Forsell on etsinyt kuumeisesti uuttaa seuraa, pääosin ulkomailta.

Forsell oli hyvin lähellä sopimusta ruotsalaisen AIK:n kanssa 2013 elokuussa, mutta siirto kariutui sopimusteknisistä syistä. Talvella Forsell on ollut muun muassa Saksan 2. Bundesliigan VfR Aalenin ja Puolan liigan Slask Wroclawin testissä.

Suomen A-maajoukkueessa Forsell on pelannut yhdessä ottelussa. Kokkkolalaislähtöinen keskikenttäpelaaja viimeisteli heti debyytissään Israelia vastaan ensimmäisen maajoukkuemaalinsa.

Suosittelemme

Tuoreimmat