Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n alkukilpailut

Mourinhon pilkka osui omaan nilkkaan

Jose Mourinhon kommentit Arsene Wengeristä ovat nostattaneet myrskyn brittimediassa.

urheilu
Chelsean valmentaja Jose Mourinho
Jose Mourinho onnistui jälleen hämmentämään kommenteillaan. EPA

Chelsean manageri Mourinho sanoi perjantaina Wengerin olevan ”spesialisti epäonnistumisessa” viitaten Arsenalin vuodesta 2005 jatkuneeseen pokaalittomaan aikakauteen. Mourinhon kommentit osuivat kuitenkin lauantaina omaan nilkkaan, kun Chelsea hävisi FA Cupissa 0-2 Manchester Citylle ja tippui jatkosta.

- En sano, että minun joukkueeni epäonnistui. Sanoisin, että City pelasi paljon paremmin ja ansaitsi voiton, Mourinho kommentoi uutistoimisto AP:lle.

Mourinhon kommentit aiheuttavat kuitenkin yhä närää Arsenalin leirissä ja seuran maalivahtilegenda Bob Wilson sivalsi portugalilaiselle takaisin.

- Minusta se on epäkunnioittavaa, jopa halventavaa. Se on henkilökohtaista, Arsenalin-legenda Bob Wilson vastasi BBC:lle.

- Eikä kyse ole ensimmäisestä kerrasta. Muutama vuosi sitten hän kutsui häntä tirkistelijäksi, joka on inhottava väite. Onneksi hän sentään myöhemmin pyysi anteeksi.

Mourinho suhtautuu asiasta nousseeseen kohuun tyynesti.

- Olen aina se sama kaveri, paha kaveri. Yksi on kohtelias (Wenger) ja toinen on paha tyyppi, Mourinho sanaili omaan tyyliinsä.

Lähteet: BBC, AP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat