Hyppää sisältöön

Arto Nybergin arvio Venäjän Ovetshkinista: ”Eihän hän jäällä paljoa tee”

Ylen Harasoo-studion vieraana piipahtanut talk show -isäntä Arto Nyberg ihmettelee, mikä Venäjän maajoukkueen NHL-tähtipelaaja Aleksander Ovetshkinia vaivaa.

Arto Nyberg
Talk show -isäntä Arto Nyberg vieraili tiistaina Harasoo-studion vieraana kertomassa muun muassa urheilutaustastaan ja sykähdyttävimmästä urheilumuistostaan. Lisäksi hän arvioi suorasanaisesti Venäjän Aleksander Ovetshkinin.

Omien sanojensa mukaan vanhoilla päivillään jääkiekon pelaamisen aloittanut toimittaja ja talk show -isäntä Arto Nyberg luki jokin aika sitten kolumnin Venäjän maajoukkueen Aleksander Ovetshkinista, jossa todettiin NHL-tähdellä olevan paha asennevamma.

- Aloin oikein seuraamalla seuraamaan Ovetshkinia jäällä Slovenia-pelissä. Aloin olla samaa mieltä kolumnistin kanssa, sillä eihän hän siellä jäällä paljoa tee. Kaveri tekee kuitenkin NHL:ssä kymmeniä maaleja. Tuntuu hullulta, että vaikka hän siellä tsaari Putinin valvovan silmän alla on tekemässä isänmaallista tekoa, hän ei näytä viitsivän osallistua siihen millään tavalla, Nyberg hämmästelee.

Nybergin vieressä istuva, Yle Urheilun jääkiekkoasiantuntija ja jääkiekkoilija Kimmo Kuhta kertoo ihmetelleensä samaa.

- Onhan se käsittämätöntä tuollaiselta kruununjalokiveltä. Tänään katsoin Norjan-peliä, eikä häneltä näytä hirveästi mitään intensiteettiä tai paloa löytyvän pelaamiseen. Kun hänellä on kiekko, niin kyllä silloin mennään ja vipelletään, mutta kiekotta hän tekee aika vähän duunia, Kuhta arvioi.

Venäjä ja Ovetshkin kohtaavat huomenna Leijonat kello 14.30 alkavassa ottelussa. 

.
.