Suora

  • "Äiti, anna mä menen": Mikael Hagelstam muutti 13-vuotiaana ulkomaille tanssin vuoksi eikä välitä, kun virolaisvalmentajat huutavat hänen tuhlaavan vanhempiensa rahoja
  • Urheiluruutu

Venäläisvalmentaja pyysi kannattajilta anteeksi - Ovetshkin sai kritiikkiä

Zinetula Biljaletdinov otti floppi-turnauksen syyt niskoilleen. Leijonat murskasi keskiviikkona Venäjän olympiaunelman.

urheilu
Venäläiset poistuvat pettyneinä puolivälierätappion jälkeen
Tomi Hänninen

Kivikasvoinen venäläisluotsi oli kuin myrkyn niellyt maansa media-armeijan ristitulessa. Vastuuvalmentajan asema ei ole olympianöyryytyksen jälkeen enää kovinkaan vahva.

- Faneilta ei voi kuin pyytää anteeksi tämän jälkeen. Odotukset olivat tuloksiin nähden ihan erilaiset. Meillä oli loistava joukkue jalkeilla täällä. Koska emme saavuttaneet tavoitettamme, niin minä olen ainoa taho, jota voi syyttää heikosta tuloksesta.

Biljaletdinov pähkäili suureen ääneen Venäjän heikkoa viimeistelytaitoa. Edes pelipakan tiivistäminen ja NHL-tähtien lisääntynyt jääaika ei edesauttanut maalijyvän löytymistä.

- Vaikea sanoa, miksi emme tehneet enempää maaleja turnauksessa emmekä ratkaisevassa puolivälierässä. Olihan meillä riveissä ammattipelaajia, jotka tekevät maaleja päivittäin seurapaidassa. Esimerkiksi Ovetshkin on latonut NHL:ssä jo tässä vaiheessa kautta 40 täysosumaa, huomautti Venäjän valmentaja.

Lähteet: R-Sport

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat