Suora

  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: ITA - BRA
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: JAM - AUS
  • Urheiluruutu

Sallinen upotti Kärpät -"Emme ansainneet voittoa"

Blues sai vihdoin neljännellä yrittämällä Kärppien päänahkan kuluvalla liigakaudella.

urheilu
Tomi Sallinen Blues
Tomi Hänninen

_Ennakkoasetelmat: _ Blues sai kotihalliinsa vieraaksi sarjakärjen Oulusta. Kärpät on selvällä erolla taulukon piikkipaikalla ja käytännössä varma runkosarjan voittaja. Espoolaiset taistelevat vielä suorasta pudotuspelipaikasta, joten vaikka Kärpät oli suosikki, eivät pisteet helposti Espoosta lähtisi. _Ratkaisu: _ Blues oli hienokseltaan niskan päällä avauserässä ja toiseen erään lähdettiinkin 1-0 numeroista. Ottelun puolivälissä tuli odotetu tasoitus, mutta sitkeästi puolustanut Blues selvisi päätöserään 1-1 numeroista. Kolmannessa erässä Blues käytti oman ylivoimansa tehokkaasti ja puolusti alivoimansa sisulla ja sydämmellä, joten pisteet jäivät ansaitusti Espooseen. Kommentit:

  • Hyvää peliä meiltä vaikka oli sarjakärki vastassa niin lähdettiin hakemaan voittoa. Peli oli jatkoa hyvien otteluiden sarjalle, ollaan pystytty parantamaan koko ajan omaa peliämme. Huomenna tulee varmaan tiukempi peli Oulussa, sanoi Bluesin Kim Hirschovits.
  • Blues oli hereillä heti alusta alkaen, eikä meillä jalka liikkunut avauserässä. Kolmannessa erässä Blues käytti ylivoimansa ja meillä se ei onnistunut. Emme ansainneet tällä pelillä voittoa, kertoi Kärppäpuolustaja Lasse Kukkonen.
Muuta: Joukkueet kohtaavat huomenna uudelleen Oulussa. *Petri Viljanen, Espoo
*

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat