Lindforssille uran paras maailmancupin sijoitus

Anton Lindfors nousi uransa parhaimpaan lumilautacrossin maailmancupin sijoitukseen kauden toiseksi viimeisessä kisassa.

Anton Lindfors Kuva: Lehtikuva

Anton Lindfors on sijoittunut toiseksi lumilautacrossin maailmancupissa Veysonnaz’ssa Sveitsissä. Sijoitus on Lindforsille uransa paras. Kisan voittoon laski italialainen Fabio Cordi.

- Oli kyllä melkoinen päivä. Ensin karsittiin löysät saman tien pois. Tällä radalla drafatattin paljon, eli mentiin imussa. Piti vaan löytää imu ja pitää vauhti yllä. Mulla se onnistui tänään tosi hyvin, Lindfors kommentoi Lumilautaliiton tiedotteessa.

Kisassa laskettiin yhteensä neljä laskua. Lindfors voitti semifinaalit ja lähti finaaliin hyvältä paikalta.

Karsinnoista Lindfors jatkoi finaaliin sijalta 26. Hän teki väärän lautavalinnan ensimmäiselle laskulle, mutta laski toisella laudalla ja eri voiteilla aikalaskujen nopeimman ajan.

- Voitin semifinaalin, vaikka olin lähdössä viimeinen. Finaalissa meninkin niin kovaa kuin vain pystyin. Hyppäsin yhden hypyn pitkäksi, mutta se oli lopulta hyvä, sillä en ollut sumpussa, kun yksi laskija kaatui. Pääsin sen kiertämään. Laskussa oli melko hektistä, ja itselläkin kaatuminen oli lähellä, hän totesi.

- Aina sitä haluaisi voittaa, mutta on palkintopallilla oleminenkin lähellä tavoitetta. Ihan tyytyväinen olen kuitenkin tällä hetkellä.

Kauden viimeinen crossin maailmancupin kilpailu lasketaan 14.-15.3. La Molinassa Espanjassa.

- Lähden hyvillä fiiliksillä vikaan kisaan. Toivottavasti pystyy vielä parantamaan tästä. Onhan tämä herkkä laji. Koko kauden olen pystynyt laskemaan hyviä sijoituksia, ja kun vielä viimeinen kisa menee hyvin, niin olen cupissakin hyvillä sijoilla. Tämä on kyllä hyvä homma kaikille, jotka ovat olleet tässä mukana. Tämä on yhtä lailla voitto heillekin.