1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Keskustele: Ketkä kuuluvat SM-liigan tähdistöön?

Yle Puhe on mukana jääkiekon SM-liigan runkosarjan päätöskierroksella. Radiolähetys kierroksestä käynnistyy kello 18.03.

Kuva: Yle

Jääkiekkoliigan runkosarja huipentuu torstaina Yle Puheessa. Kiekkokierroksella seurataan ratkaisupelit ja arvioidaan runkosarjan tähdistökentällinen, MVP ja joukkueiden tärkeimmistä pelaajista tärkein.

Voit esittää oman näkemyksesi jo nyt osallistumalla keskusteluun. Myös Yle Puheen shoutbox on illalla käytössäsi. Etsimme vastausta seuraaviin:

1. Ketkä kuuluvat mielestäsi runkosarjan tähdistökentälliseen: maalivahti, kaksi puolustajaa, kolme hyökkääjää?

2. Kukan on mielestäsi Liigan runkosarjan paras pelaaja - MVP?

3. Kuka on kannatellut joukkuettaan parhaiten? Jokaisella joukkueella on tärkein pelaaja; tuki, turva, selkäranka ja mahdollisen menestyksen selkäranka. Kuka näistä joukkueellen tärkeimmistä pelaajista on Liigan runkosarjassa ollut suhteessa joukkueeseensa se kaikkein tärkein?

Yle Puheen seitsemän pelin runkosarjan päätöskierroksella myös selostajat Ari Lahti, Olli Ikäheimo, Riku Salminen, Jussi Lindroos, Kari Salmela, Jari Haapala, Juha Lahti sekä studion asiantuntija Kimmo Kuhta tuovat näkemyksensä esiin.

Jännitettävää riittää myös kaukalon tapahtumissa. Jatkuuko HPK:n hurja nousu pudotuspeleihin saakka? Kumpi janoaa enemmän tärkeitä pisteitä pelissä Ilves - Lukko? Yllättääkö Jokerit - Kärpät? Tarvitseeko pari JYP - Blues sittenkään enää lisäpinnoja kuuden joukkoon? Kapuaako SaiPa vielä kärkikolmikkoon?

Muutamien tähtipelaajien runkosarjapelit ja joillakin koko ura päättyy, millaisissa tunnelmissa?

Yle Puheen Kiekkokierros torstaina klo 18.03. Kimmo Kuhdan rinnalla iltaa studiossa juontaa Mikko Hannula.