Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kärppien voittomaalin iskenyt Junttila: "Viikon tauon peleistä huomasi"

Julius Junttila uskoo, että Kärppien otteet paranevat, kun vihdoin päästiin pelaamisen makuun.

urheilu
Julius Junttila kuvassa
Tomi Hänninen

Oulun Kärpät avasi puolivälierät perjantaina 3-1-voitolla HPK:sta. Voitto tuli, mutta ei ihan sellaisella esityksellä, jota runkosarjan voittaneelta Kärppä-laumalta olisi odottanut.

Kärppien voittomaalin iskenyt Julius Junttila myönsi alun olleen tahmea.

- Sen viikon tauon peleistä kyllä huomasi. Emme olleet ehkä kiekollisesti tai jalalla niin hyvin mukana kuin normaalisti, mutta puolustimme todella tunnollisesti. Tärkeä voitto kuitenkin. Kolmannessa erässä saatiin paikat, joista tehtiin maalit.

- Kerho pelasi tosi aktiivisesti. Sen huomasi, että ovat pelanneet pari peliä sillä aikaa, kun me vietimme taukoa. Uskon, että meillä paranee vielä paljon, kun olemme saaneet yhden pelin alle, Junttila kuvaili Yle Urheilun haastattelussa.

Ottelusarja jatkuu jo lauantaina Hämeenlinassa klo 17.00. Joukkueet lähtivät kohti Hämeenlinnaa yhteisellä charter-lennolla.

- Katsotaan miten siellä on paikat jaettu. Ollaanko vierekkäin vai miten, Junttila arvioi taiston jatkumista jo lentomatkalla.

- Varmasti tiukka peli tulee lauantaina ja myös tosi kova sarja kokonaisuudessaan. Kerho on hyvä vastustaja, jota lähdemme nyt Hämeenlinnassa haastamaan, Junttila päätti.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat