Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Tappara ja Lukko tulisina – "Aina sattuu ja tapahtuu"

Lukosta ei ollut vastusta Tapparalle, joka otti 6-2-voiton ensimmäisessä välierässä. Useat taisteluparit värittivät keskiviikon kamppailua.

urheilu
Tappara Lukko myllyt
Tomi Hänninen

Tappara kaatoi ylivoimamaaleillaan Lukon ensimmäisessä välieräottelussa Hakametsässä. Tappara iski kaksi tyylikästä ylivoimamaalia raumalaisten jäähyjen aikana jo avauserässä ja kolmannen heti toisen erän alussa.

Ottelu päättyi Tapparan selvään 5-2-voitoon. Avauserän jäähysaldo Lukolle oli kuusi pientä rangaistusta ja yksi kymmenminuuttinen.

- Erikoistilannepelaaminen oli hyvää. Tänään se onnistui. Siinä meillä onkin ollut aiemmin tekemistä, Kristian Kuusela Tapparasta kommentoi.

- Siinä (ylivoimassa) on paljon taitoa. Tykkään ampua mutta tykkään syöttääkin. Koetan pelata all around-peliä.

Kuusela pyöritti Tapparan ykkösylivoimaa, joka viimeisteli kaksi maalia. Näyttävä oli myös Tapparan toisen ylivoimaviisikon peli. Järvinen-Jormakka-Palola -ketju vahvistettuna maskimies Ville Niemisellä ja puolustaja Teemu Aallolla värkkäsi kotijoukkueen ensimmäisen osuman.

- Taklausten ja pienien kahinoiden avulla pääsi heti ensimmäisessä erässä peliin mukaan, Kuusela kertasi ottelun alkua.

- Ekassa erässä istuttiin liikaa jäähyllä, Olli Sipiläinen Lukosta myönsi. Viisi vastaan viisi -pelaaminen oli meiltä ihan ok. Jäähyt pitäisi saada pois.

- Aina tapahtuu, Sipiläinen tuumi Lukon nelosketjun pelaamisesta. Istuttiin itsekin kyllä tuolla jäähyaition puolella. Kyllä siellä sattuu ja tapahtuu, yleensä vähän vihellysten jälkeenkin siellä saa olla hereillä.

Vain 4078 katsojaa

Yleisömäärä oli Tapparan kauden heikoin, 4078 katsojaa. Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen ei voinut olla kovin tyytyväinen katsojalukemaan.

- Olen pettynyt siihen lukemaan. En tiedä mikä oli. Lukko on hyvä joukkue. Ehkä tuo kun hinnat nousee, niin osa katsojista jää pois, Leinonen pohti.

- Uskon että lauantaille on nyt jo ostettu enemmän lippuja. Uskon että katsojat löytävät lauantaina halliin, Leinonen mietti.

Pudotuspelien lippujen hinnat ovat Leinosen mukaan samat kuin vuosi sitten. Halvin aikuisen seisomapaikan pääsylippu Hakametsään maksoi keskiviikkona 24,50 euroa.

Olli Ikäheimo, Tampere

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat