Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheiluruutu
  • Sykähdyttävin hetki 2019
  • Urheiluruutu

Unkari muutostilassa MM-karsintaotteluun Suomea vastaan

Suomen naisten maajoukkue on voittanut kaikki kolme pelaamaansa MM-karsintaottelua ennen lauantain Unkari-peliä.

urheilu
Suomen jalkapallonaiset ottelussa Kanadaa vastaan.
Ville Vuorinen

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue kohtaa Unkarin lauantaina MM-karsintaottelussa Györissa.

Unkari on avannut MM-karsintansa kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Joukkue päätyi vaihtamaan helmikuussa päävalmentajaa, eikä ole sen jälkeen pelannut kuin kolme ystävyysottelua.

- En tiedä valmentajan vaihdoksen syitä tarkkaan, kun Unkarin kieli ei vielä niin suju. Entinen valmentaja oli mukana pitkään ja hänellä oli iso rooli myös tyttömaajoukkueissa, vastustajan tarkkailun tällä kertaa tehnyt valmentaja Marko Saloranta kertoo.

- Varmasti se tulee vaikuttamaan. Toisaalta pelaajat voivat olla innokkaampia näyttämään uudelle valmentajalle. Valmentajan vaihdoksesta on vähän aikaa ja nyt jo pitäisi olla valmis pelaamaan kova karsintapeli. Totta kai se on valmentajalle ja joukkueelle haastavaa.

Suomi on voittanut kaikki kolme pelaamaansa karsintaottelua. Itävalta kaatui kotona 2-1 ja Kazakstan 1-0-lukemin. Vieraista Kazakstanilta haettiin voitto 2-0-tuloksella.

Suomi kohtaa Unkarin Györissa lauantaina klo 16 Suomen aikaa. Joukkueet kohtaavat toistamiseen ensi torstaina 10.4. Helsingissä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat