Suora

  • Jalkapallon Italian cup, puolivälierä Juventus - SPAL
  • Jalkapallon Italian cup, Juventus - SPAL ja Atalanta - Lazio

HIFK:n satsaus jatkuu – Kuhta mukaan juniorivalmennukseen

Myös Markus Pöyhönen liittyy helsinkiläisseuran juniorivalmennukseen. Pöyhönen on pestattu fysiikkavalmentajan rooliin.

urheilu
Kimmo Kuhta, 17.3.2013
Tomi Hänninen

Kimmo Kuhta liittyy Helsingin IFK:n juniorivalmennukseen. Vuosi sitten uransa lopettanut Kuhta aloittaa helsinkiläisseuran nuoremman C-ikäluokan haastajajoukkueen valmennustiimissä ensi viikolla.

- Pohdin tämän kauden aikana vielä pelaajauran jatkamista ulkomailla, mutta tein kevään aikana päätöksen laittaa skrinnarit naulaan. Nyt lähden uudelle uralle erittäin innostuneena ja motivoituneena. Opintoja ja valmentajan tehtävien käytännön opettelua on tietysti paljon edessä, Kuhta kommentoi HIFK:n tiedotteessa.

Kuhdan lisäksi nuoremman C-ikäluokan haastajajoukkueen valmennustiimiin kuuluvat vastuuvalmentaja Samuli Marjeta, maalivahtivalmentaja Tero Auvinen sekä fysiikkavalmentaja Markus Pöyhönen.

- Keskustelin tästä mahdollisuudesta (IFK:n urheilujohtajan) Tom Nybondaksen ja (valmennuspäällikkö) Ville Peltosen kanssa ja saatiin nopeasti lyötyä suunnitelmat lukkoon.

HIFK on satsannut juniorivalmennukseensa viime aikoina. Kuhdan lisäksi juniorivalmennukseen on pestattu seuraikoni Peltonen ja Toni Lydman.

Kuhta pelasi itsekin pitkän uran HIFK:ssa. Hänet nähtiin punanutussa 16 kaudella yhteensä 728 liigaottelussa, joissa hän teki tehot 249+231=480. Pudotuspeleissä hän teki 80 ottelussa tehot 20+20=40. Kuhta juhli HIFK:ssa SM-kultaa keväinä 1998 ja 2011.

Lähteet: HIFK

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat