Bubba Watson upotti birdejä ja rynnisti Mastersin kärkeen

Watson saalisti viisi peräkkäistä birdieä Mastersin toisella kierroksella. Watson johtaa kilpailua kolmen lyönnin erolla ennen australialaista John Sendeniä.

urheilu
Bubba Watson golf
EPA

Bubba Watson nousi Augustassa golfin Masters-kilpailun kärkeen. Watson pelasi toisella kierroksen 68 lyönnillä tulokseen -3 ja johtaa nyt kisaa kokonaistuloksella 137, -7. Watsonin ero toisena olevaan Australian John Sendeniin on kolme lyöntiä.

Kaksi vuotta sitten Mastersin voittanut Watson otti kärkipaikan haltuunsa loistavan toisen kierroksen loppunsa ansiosta. Watson upotti rei'illä 12-16 viisi peräkkäistä birdieä ja otti ylivoimaisen johdon.

- Tämä ei ole tiedettä. Yritän vain lyödä palloa griinille, mikä tarkoittaa sitä, että avaan väylät hyvin ja saan mahdollisuudet birdieihin, Watson totesi.

Watsonin ja Sendenin jälkeen neljä pelaajaa, Thomas Björn, Jonas Blixt, Adam Scott ja Jordan Spieth, ovat tasatuloksessa 141, -2.

Kolme kertaa urallaan Mastersin voittoa juhlinut Phil Mickelson jäi kahden kierroksen jälkeen yhteistulokseen viisi yli parin ja karsiutui. Pohjoisirlantilainen Rory McIlroy puolestaan selviytyi viimeisenä pelaajana kahdelle viimeiselle kierrokselle tuloksellaan 148, +4.

Lähteet: Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat