Hull manasi tarpeettomia ohilyöntejä – ”Vedetään takki niin tyhjäksi kuin mahdollista”

Hallitseva snookerin maailmanmestari Ronnie O’Sullivan on hallinut MM-ottelua Robin Hullia vastaan. Hull on edelleen luottavainen ennen illan pelejä.

Robin Hull Kuva: Yle

Ronnie O’Sullivan lähti 7-2-johdossa tauolle MM-turnauksen ottelussaan Robin Hullia vastaan. Turkulaisen kasvoilla ei hymy karehtinut ensimmäisen yhdeksän freimin jälkeen.

- Ihan ok olo, mutta pitää kiristää peliä, että voitosta pelataan. Pitää saada avattua peliä, Hull pohti Yle Urheilun haastattelussa.

- Pitkät olivat aivan kammottavia. Varmaan prosentuaalisesti yksi tai kaksi meni koko kasasta sisään ja seifti oli aivan liian löysää. Tuli neljä tai viisi sellaista täysin tarpeetonta ohilyöntiä; sellaisia mitä ei pitäisi matsin aikana tulla yhtään. Se on aivan liikaa yhdeksään freimiin. Treenipöydällä tehdään vähän ennen seuraavaa sessiota duunia.

Hull toivookin peliinsä sellaista pyrähdystä, että pystyisi ottamaan kolme freimiä ensimmäisestä neljästä haltuunsa, jotta pääsisi tekemään tämän jälkeen uuden suunnitelman.

- Keskityn omaan peliini. Tuolla ei ole mitään varsinaisia häiriötekijöitä, mutta sellainen viimeinen mukavuusaste puuttuu.

"Kaavio on kaavio"

Hullin ilme kirkastui, kun puhe kääntyy pelistä MM-kisoissa pelaamiseen ja legendaariseen Sheffieldin Crucible-teatteriin.

- Snookerin koti, se on loistavaa! Tämä ilmapiirihän on mahtava. Hieno paikka pelata kaikin puolin. Olennainen osa onkin, että haluan voittaa täällä ja pelata tasokasta peliä, Hull sanoi ja totesi, ettei se, että juuri O’Sullivan tuli vastustajaksi, häntä haitannut.

- Ei mitään, kaavio on kaavio. Ajattelin, että hieno matsi tulossa. Sitten siirryin ajattelemaan sitä, millä päästään seuraavalle rundille. Ei tämä ole vielä loppu. Tässä vedetään takki niin tyhjäksi kuin vain on mahdollista.