Suora

  • Uimahyppyjen EM
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Suomalaispurjehtijoilla unelmapäivä maailmancupissa

Joonas ja Niklas Lindgren voittivat tiistaina molemmat lähtönsä Ranskan Hyéresin maailmancupissa.

urheilu
Joonas ja Niklas Lindgren Hyéresissä
Joonas ja Niklas Lindgren HyéresissäWili Ricketson

Suomen purjehdusmaajoukkueen 470-luokan kaksikolle Joonas ja Niklas Lindgrenille Hyéresin maailmancupin toinen päivä oli menestys. Veljekset ottivat päivän molemmista lähdöistä ykkössijat ja kohosivat kokonaistilastoissa kuudennelle sijalle taistelemaant mitaleista.

  • Vene liikkui tänään hyvin. Osasimme varautua keliin ja kaikki loksahti kohdalleen. Pidimme ykkössijaa molemmissa lähdöissä heti alusta asti ja meno tuntui vaivattomalle, Joonas Lindgren kertoi.
  • Vielä on kuitenkin kuusi starttia jäljellä ennen mitalikymmenikköä, mutta mitalisijoille koitetaan. Työtä se tietysti vaatii, Lindgren summasi.
Laser Radial –purjehtija Tuula Tenkanen jatkoi tänään tasaista sarjaa ja otti lähdöistä sijat 6 ja 2. Hän lähtee taistelemaan mitalisijoituksista kokonaissijalta neljä. 49er-miehet Lauri Lehtinen ja Miikka Pennanen purjehtivat kahden heikomman lähdön jälkeen (28. ja 34.) viimeisessä lähdössä sijalle 3. He ovat kokonaissijalla 22. 470-luokan naiskaksikko Julia Toroi ja Mikaela Wulff purjehtivat ensimmäisessä lähdössä sijalle 37. Toisessa lähdössä heidät tuomittiin varaslähtöön.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat