Suora

  • Ampumahiihdon MC, naisten pikamatka, Hochfilzen
  • Elävä arkisto esittää
  • Ampumahiihtäjä Dorothea Wierer - lintsaajasta maailman parhaaksi
  • Lumilautailun MC: Montafon, lumilautakrossi
  • Lumilautakrossi, Montafon
  • Ampumahiihdon MC, miesten pikamatka, Hochfilzen
  • Nollamotivaatiosta kolminkertaiseksi nuorten MM-mitalistiksi - hiihtäjä Anita Korvalla armeijan ohessa suurten muutosten vuosi
  • Mäkihypyn miesten karsinta, Klingenthal
  • Onnellisuus tärkeämpää kuin kiekkomiljoonat - Oskar Osala uskalsi jättää oravanpyörän ja elää nyt unelmaansa Espanjan golfrannikolla

Tunteet kuumenivat lipputrokarien takia: "Olisi kirveelle töitä"

Ihmiset jonottivat Hakametsän lipunmyyntipisteessä peruutuslippuja loppuunmyytyyn kuudenteen finaaliin. Osa sai lipun ja osa jäi nuolemaan näppejään.

urheilu
Hakametsä lippujono
Tomi Hänninen

*TAMPERE. *Hakametsän jäähallin lipunmyyntipisteen ovien edustalla kävi kuhina vajaat kaksi tuntia kuudennen finaalin alkua. Noin parikymmentä ihmistä oli tullut jonottamaan mahdollisia peruutuslippuja.

Ensimmäiset jonottajat olivat tulleet paikalle jo useita tunteja ennen ottelun alkua. Kuudes finaali Tapparan ja Kärppien välillä myytiin torstaina loppuun seitsemässä minuutissa. Tapparan sivuilla olevan hinnaston mukaan halvimmat liput olivat ilman toimituskuluja 8,50 euroa ja kalleimmat 43 euroa.

Olisi kirveelle töitä, mutten ole väkivaltainen. Tekisi mieli käydä hakemassa trokareilta ne liput ja jakaa ne ilmaiseksi tosifaneille, jotka haluavat halliin.

Marko Tiitinen

Internetin myyntipalstoilla lipuista maksettiin jopa kaksinkertaista hintaa alkuperäiseen nähden. Esimerkiksi Huuto.net näytti (siirryt toiseen palveluun) lippuja menneen kaupaksi jopa 100 euron hintaan.

Puolitoista tuntia ennen pelin alkua jäähallin parkkipaikalla ei näkynyt lippukauppiaita. Peruutuslippuja jonottaneiden keskuudessa isoja määriä lippuja ostaneet lipputrokarit saivat vaihtelevan vastaanoton.

- Ihmiset yrittävät rahastaa ja se ei ole oikein. Silti vähän enemmän voisi maksaa, jos lipun saisi, ensimmäisten joukossa lopulta lippunsa saanut Mika Syrjä mietti.

- Ei tässä niin hirveän usein pelejä pääse katsomaan, eli olisin valmis maksamaan sen satasen, että pääsisi. Voihan joku myydä 20 000 euron Mersunkin 40 000 eurolla, peruutuslipun lopulta saanut Heikki Seppälä puolestaan sanoi.

Yöttömiä öitä ja kyyneleitä

Tapparan faniasusteisiin pukeutunut Marko Tiitinen sen sijaan oli suorastaan raivoissaan vallitsevasta tilanteesta. Viisivuotiaasta asti Tapparan pelejä seurannut kannattaja ei voinut ymmärtää trokarien toimintaa.

- Tosifaneilta riistetään pääsy katsomoon. Miksi trokarit tekevät tuollaista, kun heitä ei edes kiinnosta jääkiekko? Poliisin pitäisi puuttua asiaan, Tiitinen vuodatti kirosanojen saattelemana.

- Olisi kirveelle töitä, mutten ole väkivaltainen. Tekisi mieli käydä hakemassa trokareilta ne liput ja jakaa ne ilmaiseksi tosifaneille, jotka haluavat halliin, hän jatkoi.

Tiitinen oli peruutuslippujonon häntäpäässä. Lipun saanti ei siis ollut lähellekään varmaa ja se kouraisi syvältä. Varasuunnitelmaa ottelun katsomiseen Tiitisellä ei ollut.

- Tänään jo itkin sen takia, kun en eilen saanut lippua. Viime yönä en saanut edes nukuttua, kun yritin vain netistä saada lipun ostettua, kyyneliin puhjennut kannattaja kertoi.

- Kotona on nettipalvelu, mutta en koskaan katso kotipelejä kotona. Jäähoviinkaan en mene, kun siellä on Ilves-taustaisia omistajia. Menen pimeään metsään ja mökötän siellä. Tulen sitten illalla aistimaan tunnelmaa tänne, hän jatkoi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat