Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Närbild

Granlundin, Koivun ja Haulan kaudelle karu päätös

Chicago iski voittomaalin jatkoerässä ensimmäisestä kunnon maalipaikastaan.

urheilu
Minnesota Wildin Mikael Granlund ja Chicago Blackhawksin Brent Seabrook kamppailussa.
AFP / Lehtikuva

Minnesota Wildin kausi NHL-jääkiekkoliigassa päättyi keskiviikkona katkeraan jatkoerätappioon Chicagolle. Hienosti taistellut Wild joutui pettymään, kun Patrick Kane osui jatkoerässä.

1-1-lukemista alkanut jatkoerä käynnistyi Minnesotan komennossa. Wild sai heti useita huippupaikkoja, kun muun muassa Keith Ballard ja Haula pääsivät yrittämään maalintekoa. Chicagon maalivahti Corey Crawford oli kuitenkin huippuiskussa ja kesti rynnistyksen.

Chicago iski voittomaalinsa jatkoerän puolivälissä oikeastaan ensimmäisestä todellisesta maalipaikastaan. Maali syntyi onnekkaan pompun myötä, kun Brent Seabrookin rännikiekko pomppasi Patrick Kanelle, joka pääsi nokikkain Wild-vahti Ilja Brizgalovin kanssa. Kane nosti kiekon rystyltä maalin kattoon.

- Yritin tehdä pienen harhautuksen ja viedä kiekon rystylle. Veto lähti vähän ylemmäs kuin ajattelin, Kane kertoi.

- Minnesota oli paljon parempi tänä vuonna kuin viime kaudella. He antoivat meille kovan vastuksen, Kane kehui myös vastustajaa.

Minnesotan tappio tietää sitä, että kautensa päättäneet Mikael Granlund, Mikko Koivu ja Erik Haula vapautuivat teoriassa Leijonien MM-joukkueen käyttöön.

Chicago jatkaa läntisen konferenssin loppuotteluihin, joissa se saa vastaansa joko Teemu Selänteen, Saku Koivun ja Sami Vatasen edustaman Anaheim Ducksin tai Los Angeles Kingsin.

Suosittelemme

Tuoreimmat