Jori Lehterä haikaili EHT-pelien perään

Nihkeän voiton Kazakstanista raapinut Suomi toivoo nyt muiden apuja puolivälieräpaikan toteutumiseksi. Jori Lehterä ihmetteli Euro Hockey Tour -vireen katoamista.

urheilu
Jori Lehterä
Pekka Rautiainen

*MINSK. *Hajanaisen pelin jälkeen 4-3-voitto B-sarjaan putoavasta Kazakstanista ei juuri riemunkiljahduksia suomalaispelaajissa aiheuttanut. Sama vaikea puurtaminen jatkui, mitä on nähty edellisissäkin otteluissa.

- Taas oli vaikeaa niin kuin joka ottelussa. Voiton onneksi saimme, mikä tietysti oli tärkeintä, ottelussa Suomen 2-2-tasoituksen tehnyt Jori Lehterä huokaisi pelin jälkeen.

- Emme ole saaneet flow-tilaa päälle missään vaiheessa, jolloin homma tulisi selkäytimestä. Me olemme pelanneet joka pelissä ailahtelevasti. Emme ole päässeet siihen peliin käsiksi, mitä oli esimerkiksi Euro Hockey Tourilla. Silloin peli oli selkeää, hän jatkoi.

Hotellilla on kisastudio, jossa on poppareita, limua, coctail-tikkuja ja muuta naposteltavaa.

Jori Lehterä

Onko ollut paineita?

- Totta kai siinä on ollut omansa, kun laitetaan ykköskenttään ja pitää tehdä pisteitä. Mutta ei kannata ulkopuolisia kuunnella. Ei lueta lehtiä, eikä Twitteriä, kun paskaa tulee. Ei anneta niiden vaikuttaa, Lehterä sanoi ja aavisteli, mitä ulkomaailmassa on puhuttu.

Suomen puolivälieräpaikan kohtalon ratkaisee Latvian ja Sveitsin kamppailu, jossa Latvian voitto varsinaisella peliajalla tai jatkoajalla pudottaisi Suomen jatkosta.

- Teimme mitä pystyimme, nyt kaikki on muiden käsissä. Jos pääsemme jatkoon, niin sitä pitäisi kiittää sillä tavalla, että saisi sen flow’n päälle, Lehterä puntaroi hankalaa tilannetta.

Suomen kannalta ratkaisevat ottelut pelataan tiistai-iltapäivänä, kun Latvia ja Sveitsi iskevät yhteen kello 16.45 alkaen.

- Hotellilla on kisastudio, jossa on poppareita, limua, coctail-tikkuja ja muuta naposteltavaa, selvästi ennenkin kovaluokan kisastudiocateringista vastannut Lehterä kertoi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat