HJK isännöi Barcelonaa elokuussa – Yle välittää ottelun suorana

Helsingin Jalkapalloklubi kohtaa espanjalaisen suurseuran Barcelonan 9. päivä elokuuta Helsingin Olympiastadionilla pelattavassa harjoitusottelussa.

urheilu
Barcelonan pelaajat juhlatuulella.
EPA / ANDREU DALMAU

HJK:n kanssa tehty ottelusopimus velvoittaa Barcelonaa pelaamaan Helsingissä parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan.

Yle näyttää HJK:n ja Barcelonan kohtaamisen suorana lähetyksenä TV2:lla 9.8. Kellonaika tarkentuu myöhemmin, sillä ottelun alkamisaikaa ei ole vielä päätetty.

- Kyseessä on ainutlaatuinen ja laajaa kiinnostusta herättävä tapahtuma. Haluammekin tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuuden nähdä maailman parhaiden pelaajien pelaavan Suomen huippuja vastaan. Kokemukset viime vuoden stadion-ottelusta Manchester Cityn ja Arsenalin välillä olivat rohkaisevia ja olemmekin innolla mukana projektissa myös tänä vuonna, Yle Urheilun tapahtumaurheilun ja urheiluoikeuksien päällikkö Robert Portman sanoo.

Viime elokuussa pelattu Arsenalin ja Manchester Cityn kohtaaminen veti Helsingin Olympiastadionille uuden ajan urheilutapahtumien ennätysyleisön, 39 216 katsojaa. TV-katsojia se kiinnosti myös ulkomailla, sillä Ylen ottelusta tuottama kuvasignaali lähetettiin noin 25 maahan. Myös HJK:n ja Barcelonan välinen ottelu on herättänyt kiinnostusta ulkomaita myöten.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat