Suora

  • Urheiluruutu
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Lauri Hakala on Leka Volleyn päävalmentaja

Lentopallon Mestaruusliigan kuopiolainen tulokasjoukkue on solminut pieksämäkeläislähtöisen Hakalan kanssa vuoden sopimuksen. Hakala päätti pelaajauransa kolme vuotta sitten polvivamman vuoksi.

urheilu
Lentopalloja
Yle

Lentopallon Mestaruusliigan uusi kuopiolaisjoukkue Leka Volley on valinnut tulevan kauden päävalmentajansa. Vetovastuun ottaa Lauri Hakala, joka toimi kuluneella kaudella apuvalmentajana slovenialaisen ACH Volley Ljubljanan joukkueessa. Sopimus kattaa yhden kauden.

Pieksämäkeläislähtöinen Hakala, 31, lopetti pelaajauransa kolme vuotta sitten polvivamman vuoksi. Hakala valittiin vuonna 2008 vuoden pelaajaksi Sveitsissä sekä tähdistöpelaajaksi Yhdysvaltain yliopistosarjassa vuonna 2006. Hän voitti myös kuusi peräkkäistä SM-mitalia beach volleyssa.

– Olen seurannut Leka Volleyn liikkeellelähtöä tarkasti ja joukkueen saama huomio ja vastaanotto Savossa on ollut huikeaa. Tämä on juuri oikea aika ja paikka ottaa päävalmentajan vastuu ja osaltani tuoda kotiin maailmalta opittua, Hakala sanoo seuran tiedotteessa.

Lähteet: Leka Volleyn tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat