Onko Los Angeles Kings sulamassa? "Se on negatiivinen tapa ajatella"

Los Angeles Kings on hukannut lännen finaalisarjassa 3-1-johtonsa. Darryl Sutter ei ole huolissaan suojattiensa vireestä.

Chicago on ottamassa niskalenkkiä Los Angelesistä. Kuva: AFP / Lehtikuva

Los Angeles Kings on tänä keväänä tottunut urakoimaan. Kings on tahkonnut NHL:n pudotuspeleissä jo 20 ottelua ja sunnuntaina on edessä kevään ratkaisupeleissä kolmatta kertaa seitsemäs taisto.

Los Angeles on kaatanut playoff-matkansa varrella seitsemänsissä otteluissa sekä San Josen että Anaheimin, mutta nyt vastassa on astetta kovempi vastus, hallitseva mestari Chicago Blackhawks.

- Se on vain yksi ottelu. Ei ole väliä, onko se ensimmäinen vai seitsemäs ottelu. Tämä ei eroa edellisistä seitsemänsistä otteluista. Nyt on kolmas kierros ja parempi vastustaja, Kingsin päävalmentaja Darryl Sutter kertoi kuudennen ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

Läntisen konferenssin finaalisarjan kuudes ottelu oli vuoristoratamainen. Chicago johti ottelua ennen kolmatta erää 2-1, mutta Kings tarrasi voittoon kahden nopealla maalillaan. Blackhawks kiri kuitenkin toistamiseen rinnalle ja ohi.

- Molemmat joukkueet säätävät peliään hyvin. Molemmat pelaavat hyvää jääkiekkoa. Näiden seurojen välillä ei ole suuria eroja. Nämä ottelut ratkeavat hyviin suorituksiin, Sutter kommentoi ottelun tapahtumia.

Ottelusarjaa voitoin 3-1 johtanut Kings on nyt hävinnyt kaksi ottelua putkeen. Kahden "ottelupallon" tuhriminen ei harmita joukkueen päävalmentajaa.

- Sillä ei ole mitään väliä. Voitot olisivat voineet mennä toisin päin. Tässä on vastakkain kaksi todella hyvää jääkiekkojoukkuetta liigan huipulta. En ole pettynyt. Se on negatiivinen tapa ajatella, Sutter kertoi ärsyyntyneenä.