Suora

  • Parayleisurheilun MM, seitsemäs kilpailupäivä
  • Seitsemäs kilpailupäivä

Mika Nurmela, 42, lopettaa pelaajauransa kauden jälkeen

Mika Nurmela ilmoitti tiistaina, että hänen pelaajauransa loppuu tämän kauden jälkeen. Nurmelaa odottavat elokuussa uudet haasteet.

urheilu
Mika Nurmela mielipuuhassaan antamassa kulmapotkua Raatin uusitulla kentällä. AC Oulu voitti molemmat edelliskauden paikalliskamppailut.
Arto Veräjänkorva / Yle

Jalkapallon Ykkösen AC Oulussa pelaava Mika Nurmela, 42, on ilmoittanut päättävänsä pelaajauransa tämän kauden jälkeen. Nurmela on pelannut 71 A-maaottelua.

- Kun tulin AC Ouluun vuonna 2009, tarkoituksena oli pelata vielä kaksi vuotta ja siirtyä tämän jälkeen urheilutoimenjohtajaksi. Nousimme heti ensimmäisenä vuotena Veikkausliigaan. Pysyimme liigassa seuraavana vuonna urheilullisesti. Putoaminen takaisin Ykköseen oli kova pala, ja olen palanut halusta olla nostamassa meitä takaisin. Nyt minulla on 20 ottelua aikaa toteuttaa tämä asia, Nurmela selvitti AC Oulun tiedotteessa.

Nurmela aloittaa elokuun alusta Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen valmennuskeskuksen johtajana.

- Tartun uuteen haasteeseen innolla, mutta samalla haikealla mielellä. AC Oulu on ollut minulle korkeakoulu, miten jalkapalloseura toimii, myös AC Oulun urheilu- ja myyntijohtajan roolista sivuun siirtyvä Nurmela jatkoi.

Lähteet: AC Oulun tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat