Suora

  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Berlusconi: "Seedorf on menneisyyttä"

AC Milanin puheenjohtaja Silvio Berlusconi kertoi perjantaina, että päävalmentaja Clarence Seedorf on osa seuran menneisyyttä. Tammikuussa seuran peräsimeen tullut Seedorf ei kuitenkaan ole vielä virallisesti saanut potkuja.

urheilu
Filippo Inzaghi
Filippo Inzaghi on ykkössuosikki AC Milanin päävalmentajaksi.EPA/MATTEO BAZZI

Italian mediassa on raportoitu jo muutaman viikon ajan, että Filippo Inzaghi korvaa päävalmentaja Clarence Seedorfin. Inzaghi on valmentanut seuran nuorisojoukkuetta kaksi vuotta. Vuoden 2006 maailmanmestari pelasi yli 200 ottelua "Rossonerin" paidassa.

- Katsomme seuraavassa johtokunnan kokouksessa minkälaisen ratkaisun keksimme Clarence Seedorfille, mutta se riittää menneisyydestä puhumisesta. Me katsomme tulevaisuuteen, Berlusconi kertoi toimittajille.

Potkujen pitkästymistä on selitetty sillä, että Seedorfin sopimusta on vielä kaksi vuotta jäljellä ja neuvottelut hollantilaisvalmentajan korvauspaketista ovat vielä käynnissä.

- Olen nähnyt, että Inzaghi on erittäin määrätietoinen, voitonnälkäinen ja aivan samalla linjalla kuin me haluamme Milanin olevan. Me haluamme joukkueen, joka voittaa, pelaa vakuuttavasti ja viihdyttää fanejamme, Italian entinen pääministeri totesi.

- Kerroin tyttärelleni (johtokunnan jäsen Barbara Berlusconi), että palkintohuone vaikutti hieman pieneltä. Meidän täytyy rakentaa uusi tulevaisuuden pokaaleja varten, Berlusconi lisäsi.

AC Milanin tulokset parantuivat roimasti, kun kymmenen vuotta seurassa pelannut Seedorf tarttui ohjaksiin tammikuussa. 38-vuotias luotsi on kuitenkin menettänyt seurajohdon luottamuksen.

Lähteet: Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat