Suora

  • Käsipallon Champions League: Cocks - HC Eurofarm Rabotnik
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Sami Hyypiä on Brightonin uusi manageri

Sami Hyypiä on Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Brighton Hove & Albionin uusi manageri.

urheilu
Leverkusenin päävalmentaja Sami Hyypiä
EPA

Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Brighton on nimttänyt Sami Hyypiän uudeksi managerikseen. Hyypiän sopimus on kolmen vuoden mittainen.

- Olemme todella innoissamme Sami Hyypiän nimittämisestä manageriksemme. Hänellä on jo nyt takana mittava ura lajin parissa. Hän on pelannut ja valmentanut huipputasolla, seuran puheenjohtaja Tony Bloom kertoi tiedotteessa. (siirryt toiseen palveluun)

Hyypiän valmennustiimiin kuuluu ainakin Nathan Jones, joka toimi toukokuussa eronneen espanjalaisen Oscar Garcian apuvalmentajana.

- Olen käynyt laajoja keskusteluja puheenjohtaja Tony Bloomin ja toimitusjohtaja Paul Barberin kanssa. Olen tarkastellut seuraa joka tasolta ja olen todella vaikuttunut näkemästäni, Hyypiä kertoi.

Brighton sijoittui viime kaudella Garcian johdolla kuudenneksi ja selviytyi nousukarsintoihin, joissa se taipui Derby Countylle.

Hyypiä valmensi viime kaudella Saksan Bundesliigan Leverkusenia. Syyskausi sujui joukkueelta loistavasti, mutta alkuvuoden heikot tulokset johtivat suomalaisen potkuihin.

Lähteet: seagulls.co.uk

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat