Ravivihje: Amerikkalainen ilta Vermossa

Keskiviikon ravivihjeen on laatinut Marko Lähteenmäki.

Keskiviikon Toto65-kierrokselta ei vauhtia puutu, sillä kohteista peräti viisi ravataan mailin matkalla. Amerikkalaisen illan pelirivi vaikuttavaa ennakkoon varsin haasteelliselta.

Toto65-1
3 Green Pepper kohoaa suosikiksi lämminveristen avoimessa mailin ryhmäajossa. Viimeksi Mikkelissä hevonen ei päässyt mukaan kisaan oikein missään vaiheessa juoksua. Nyt ennakkoasetelmat ovat huomattavasti paremmat ja Tuomas Pakkasen ajokki kamppailee voitosta.

Toto65-2
3 Worldrecordsweeper vaikuttaa sähäkältä tammalta, jolle mailin matkasta saattaa olla ratkaisevaa etua. 4 Shot on tehnyt tauon jälkeen kaksi hyvää esitystä ja pystyy onnistuneella juoksulla aivan kärkeen. 9 Rhapsody In Rock kärkkyy kärjen ylivauhtia.

Toto65-3
1 Alex Von Bentz pyrkii kaikin keinoin hyödyntämään lähtöpaikkansa. Keulajuoksulla Antti Teivaisen ajokki on myös lähellä voittoa. 3 Theo De Villeneuve on todella nopea ja haastaa Alex Von Benzin heti alussa. 6 Thula Sana pystyy paljoon. Viimeksi tamman juoksu ei sujunut toivotulla tavalla. 2 Top Dreamcatcher on viime sijoituksiaa paremmassa vireessä.

Toto65-4
1 Memory Leader oli viimeksi valtavan hyvä ravattuaan johtohevosen ulkopuolella. Vastaavaa taistelutahtoa osoittaessaan Hannu Torvisen ajokki on vaikeasti voitettavissa. Sisäradan lähtöpaikka sopii nopealle avaajalle.

Toto65-5
6 Je L`Adore ei viimeksi ollut terävimmillään, mutta kahteen edelliseen kisaansa Ari Moilasen ajokki teki vahvat suoritukset. Kisan ansaittu suosikki on huonosta lähtöpaikasta huolimatta 8 Stoneisle Lilian, joka viimeksi Solvallassa kiri vaikeista asemista hyvin.

Toto65-6
8 Hurja-Ero kilpailee hyvässä iskussa. Hankala lähtöpaikka huomioiden ori on kuitenkin noussut liiankin suureksi suosikiksi, joten päätöskohde revitetään kaikkiaan viiden merkin voimalla.

Vihjerivi - hinta 18,00 e

Toto65-1 3 Green Pepper
Toto65-2 3,4,9
Toto65-3 1,2,3,4,6,11
Toto65-4 1 Memory Leader
Toto65-5_ 6,8_
Toto65-6 2,3,6,7,8

Keskiviikon ravisuora TV1 klo 22.21-22.25

Marko Lähteenmäki