Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste
  • Jalkapalloilija Roosa Bröijer: " Liigalisenssin epääminen tuli täytenä sokkina"
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: NED - CAN
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: CMR - NZL

Ravivihje: Lähtöpaikoista lisäjännitystä Vermon T65-kierroksella

Raviveikkaajille keskiviikon ravivihjeen on laatinut Marko Lähteenmäki.

urheilu

Keskiviikon Toto65-kierroksella parhaat varmavalinnat löytyvät takarivin lähtöpaikoille arvoituista valjakoista. Sahara B Boy ja Hopihopi kilpailevat kuitenkin niin mainiossa vireessä, että ennakkoasetelmista huolimatta niille löytyy luottamusta Vermon illassa.

T65-1
Lähdön suosikeilla ei juurikaan keskinäisiä kohtaamisia ennen tätä, joten rankingin laatiminen on haastava tehtävä. Yllättäjänä huomioidaan asiallisessa vireessä kilpaileva 6 Sopun Aino, joka voittosummansa puolesta on mainiosti sisällä tässä sarjamäärityksessä.

T65-2
9 Sahara B Boy on aloittanut nelivuotiskautensa vakuuttavalla neljän voiton mittaisella suoralla. Viimeisin täysosuma Turun T75-kierroksella irtosi rajusta matkavauhdista huolimatta varmaan tyyliin. Helppoa iltapuhdetta ei Sahara B Boy takarivin lähtöpaikaltaan välttämättä saa, mutta hevosen luokka tiedostaen se kelpaa varmaksi.

T65-3
1 Passion Dream on ehkä liiankin kova suosikki alustavassa pelijakaumassa, mutta kuuluu hyvältä lähtöpaikalta peleihin. 2 Outlaw Pete on aloittanut mainiosti uudessa valmennuspaikassa. 10 Ranch Movie Star riittää kykyjensä puolesta hyvin tässä porukassa.

T65-4
Todella kovatasoinen lähtö! 1 Vilukko kilpailee huippukunnossa ja pyrkii johtamaan kisan jokaista metriä. 4 Cankus Que osaa myös avata kovaa ja on suorittanut mainiosti voittostarteissaan. 10 Rim Bay Gabriel omaa mainion kapasiteetin ja parantaa viime kilpailustaan. 12 Tarantino lienee kisan kovaluokkaisin ja huomioidaan heikosta lähtöpaikasta huolimatta.

T65-5
Maistuvin merkki on 11 Orchidea Slm, joka takamatkasta huolimatta kilpailee melko sopivalta vaikuttavassa tehtävässä. Viimeksi Solvallassa juoksun tapahtumat eivät suosineet takarivistä matkaan kiihdyttänyttä tammaa, mutta edelliset kilpailut riittävät mainiosti näytöksi hyvästä kilpailuvireestä.

T65-6
10 Hopihopi on kohonnut mahtavaan vireeseen. Perjantaina Porissa se seuraili Hullumiehen takana kakkoseksi saamatta mahdollisuutta edes yrittää ohitusta. Paukkuja säästyi näin varmuudella Vermon kilpailuun. Takarivi ei ole nopealle avaajalle etu, mutta toisaalta Hopihopi saattaa olla juuri selkäjuoksulla kaikkein terävimmillään loppukirissä.

Vihjerivi - hinta 24,00 e

Toto65-1 1,4,6,7
Toto65-2 9 Sahara B Boy
Toto65-3 1,2,10
Toto65-4_** 1,4,10,12_ Toto65-5 _2,5,6,7,11_ Toto65-6 _10 Hopihopi**_

Keskiviikon ravisuora TV1 klo 22.21-22.26

Marko Lähteenmäki

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat