Avausmaaliveikkaus: Kumpi avaa maalihanat, Hollanti vai Chile?

Yle Urheilu jakaa päivittäin jalkapallon MM-kisojen virallisia pelipalloja avausmaaliveikkauksessa. Veikkaa avausmaalin tekijää ja maalin syntyaikaa ja voita!

urheilu
Kolme 2014 MM-kisojen virallista pelipalloa Brazucaa Cafun (vas.), Hernanen (kesk.) ja Clarence Seedorfin (oik.) käsissä.
Osallistumalla kisaan voit voittaa kisojen virallisen Brazuca-pelipallon!EPA / Antonio Lacerda

Yle Urheilun Avausmaaliveikkauksessa haetaan jalkapallon MM-kisojen otteluiden avausmaalintekijää ja maalin syntyaikaa. Ensimmäisenä oikean rivin veikannut voittaa kisojen virallisen pelipallon.

Säännöt:

Kisaan osallistutaan alla olevalla lomakkeella. Osallistuminen päättyy ottelun alkaessa.

Kisan voittaa se, joka ensimmäisenä jättää sisään oikean rivin (maalintekijä ja syntyaika). Mikäli kukaan ei saa täydellistä paria oikein, haetaan seuraavaksi ensimmäisenä oikeaa maalintekijää ja lähimmäksi oikeaa aikaa veikannutta.

Mikäli kukaan ei saa maalintekijää oikein tai ottelu päättyy 0-0-tasatulokseen, siirtyy päivän palkinto jaettavaksi kisojen myöhempiin otteluihin.

Omia maaleja veikkauksessa ei tunneta, eli ratkaisevaa on maalintekijäksi merkitty pelaaja.

Kilpailuun voi jättää yhdestä kolmeen veikkausta per veikkaaja. Mikäli veikkaaja jättää useamman rivin, huomioidaan kisaan vain ensimmäisenä jätetty veikkaus (kisassa ei voi veikata kaikkia mahd. vaihtoehtoja).

Osallistuminen päivän kilpailuun on päättynyt!

Päivän veikkauksessa kukaan ei saanut täydellisesti tulosta oikein, mutta lähimmäs ylsi Anna Eriksson (Fer, 83. minuutilla).

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat