Emma Väre jäi hännille oppilasohjastajien EM-kilpailuissa

Epäonni varjosti nuoren suomalaisohjastajan päivää Mallorcan EM-kilpailuissa. Hyvin alkanut kilpailupäivä päättyi kymmenenteen sijaan.

urheilu
Raviohjastaja Emma Väre.
Emma Väre.Hippos

Oppilasohjastajien EM-kilpailu Mallorcalla päättyi Belgian Joeri de Laenderin voittoon. Belgialainen keräsi neljässä osalähdössä 53 pistettä ja voitti kilpailun kolmen pisteen erolla Espanjan Juan Riera Sitgesiin. Suomen Emma Väre oli kymmenes.

Väreen kilpailu alkoi vahvasti kakkossijalla Twiggy du Pontilla, mutta toisessa osalähdössä Väreen toisessa sisällä juossut ajokki häirittiin laukalle viimeisessä kaarteessa.

Kolmannen osalähdön hevonen oli puolestaan epävireinen ja laukkasi.

Päätösosalähdön Panda de Tugerasilta odotettiin etukäteen hyvää suoritusta, mutta siltä ei irronnut loppukiriä onnistuneesta juoksusta huolimatta.

  • Kaksi ensimmäistä hevosta olivat sellaisia kuin pitikin, mutta toisen päälle ajettiin ja sen mahdollisuudet menivät siihen. Kolmas ajokki oli jalaton ja laukkasi hylkäykseen. Viimeisen osalähdön hevosen kiristä tuli liian pitkä eikä se jaksanut. Toisen ja kolmannen lähdön lähdön tapahtumia lukuun ottamatta ihan hyvä päivä ja reissu on mennyt mukavasti, Emmä Väre kommentoi.

Lähteet: Hippos

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat