Suora

  • Uinnin EM alkuerät

Algeria teki ennätyksellisen määrän maaleja - Etelä-Korean jatkohaaveille kuolinisku

"Aavikkoketut" otti avauspisteensä ja nousi lohkokakkoseksi sunnuntaina. Etelä-Korea joutuu kamppailemaan päätösottelussaan Belgiaa vastaan. Katso ottelun maalikooste klikkaamalla kuvaa.

urheilu
Algerian Islam Slimani kumartaa nurmen pintaan maalinsa jälkeen.
Algeria kukisti Etelä-Korean lohko H:n sunnuntain toisessa ottelussa 4-2 (3-0) ja nousi näin eniten yhdessä MM-turnauksen ottelussa maaleja tehneeksi afrikkalaisjoukkueeksi.

Algeria kukisti Etelä-Korean lohko H:n sunnuntain toisessa ottelussa 4-2 (3-0) ja nousi näin eniten yhdessä MM-turnauksen ottelussa maaleja tehneeksi afrikkalaisjoukkueeksi.

Maalijuhlat alkoivat ottelun 26. minuutilla, kun avauskokoonpanoon nostettu Islam Slimani karkasi Etelä-Korean puolustukselta ja iski pitkän avauksen päätteeksi verkkoon. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Algeria lisäsi johtoaan, kun Rafik Halliche nousi oikea-aikaisesti kulmapotkuun ja tinttasi ylänurkkaan.

Etelä-Korea jäi täysin vastaanottajan osaan ensimmäisellä puoliajalla. Pelin 38. minuutilla Abdelmoumene Djabou pääsi sijoittamaan täysin rauhassa rangaistusalueelta alanurkkaan, kun Slimani voitti pääpallon ja pudotti joukkuetoverilleen.

Tauon jälkeen Etelä-Korea tuli kuitenkin vahvasti mukaan peliin. Leverkusenin Son Heung-min sai pallon hieman onnekkaastikin haltuunsa rangaistusallueella, mutta onnistui karistamaan Madjid Bougherran kannoiltaan ja tuikkasi kavennuksen maalivahti Rais M'Bolhin jalkojen välistä.

Etelä-Korean painostus kuitenkin tyrehtyi 62. minuutilla, kun Sofiane Feghouli ja Yacine Brahimi iskivät komean sommitelman päätteeksi. Feghouli voitti pallon keskialueella ja pelasi Brahimille. Tämä pääsi etenemään rauhassa rangaistusalueen laitamille, pelasi seinän Valencia-pelurin kanssa ja sijoitti alakulmaan.

Aasialaiset onnistui kuitenkin vielä kerran kaventamaan, kun Koo Ja-cheol sohi pallon sisään lähietäisyydeltä. Vaihdosta peliin otettu Lee Shin-wook voitti pääpallon ja peliväline onnistuttiin pelaamaan täysin yksin maalinedustalla odotelleelle Koolle.

Algerialle voitto tarkoitti avauspisteitä lohko H:ssa ja nosti joukkueen toiseksi Belgian perään. Venäjällä ja Etelä-Korealla on kahden ottelun jälkeen yksi piste. Algeria kohtaa päätöskamppailussa Venäjän ja Etelä-Korea jatkopaikkansa varmistaneen Belgian.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat