Suora

  • Veikkausliigan päätöskierros
  • Urheiluruutu
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu

Epäily: Pesispomo kavaltanut tuhansia euroja?

Epäilyjen mukaan Vuokatin Vedon varoja on väärinkäytetty automaattinostoina sekä lippu- ja kioskimyyntitulojen kautta tämän vuoden aikana.

urheilu
Vuokatin Veto

Pesäpalloseura Vuokatin Vedolta epäillään kavalletun tuhansia euroja tämän vuoden aikana. Asiasta tiedotettiin tiistaina Pesäpalloliiton nettisivuilla (siirryt toiseen palveluun).

Kainuun Sanomien mukaan (siirryt toiseen palveluun) varojen väärinkäyttäjäksi epäillään seuran monivuotista toiminnanjohtajaa Marko Haverista. Haverinen on epäilyjen mukaan kavaltanut Vedon tililtä yhteensä 11099,50 euroa helmi-kesäkuussa.

Tutkimusten mukaan rikokset ovat koskeneet vain emoseuran tilejä. Seuran juniorijoukkueiden tileillä ei ole ollut väärinkäytöksiä.

Haverinen on vapautettu kaikista seuraan liittyvistä tehtävistään. Hän ei ole ollut työsuhteessa sotkamolaisseuran kanssa 3.12.2013 jälkeen.

Alun perin Veto kertoi vievänsä asian viranomaisten käsittelyyn. Myöhemmin se antoi kuitenkin Haveriselle keskiviikkoon asti aikaa tehdä selvityksen tapahtuneesta ja laatia maksusuunnitelman rahojen palauttamiseksi.

Haverinen ei halunnut kommentoida asiaa Ylelle. Kainuun Sanomille hän korosti, että asiasta ei ole vielä tehty virallista tutkintaa.

Muokkaus 9.7.2014 klo 11.51: Kainuun Sanomien mukaan kyseessä on vasta epäily.

Lähteet: Vuokatin Veto, Kainuun Sanomat

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat