Suora

  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Dota 2: The International

Koivu nousi kolmanneksi päivän parhaalla kierroksella

Frisbeegolfkauden suurin Euroopassa pelattava ammatilaiskilpailu European Masters pelataan Tukholmassa. Pasi Koivu vastasi päivän parhaasta kierroksesta.

urheilu
Pasi Koivu
Pasi KoivuEino Ansio

Tukholmassa Järva DiscGolfParkin par 64 -radalla johtoa pitää toisen kilpailupäivän jälkeen kaksi pelaajaa. Kierrokselle kärjessä lähtenyt Karl Johan Nybo pystyi pitämään johtopaikan. Nybo pelasi 56 ja kierrokselle mahtui myös mukaan upea 120-metrinen hole-in-one.

Kaksinkertainen maailmanmestari ja ennakkosuosikki Paul McBeth nousi jaettuun kärkeen neljänneltä sijalta pelattuaan perjantaina tuloksen 55. Molempien yhteistulos on nyt 18 alle par-tuloksen.

Suomen Pasi Koivu vastasi päivän parhaasta kierroksesta pelaten kymmenen heittoa (-10) alle radan ihannetuloksen. Viidenneltä sijalta perjantain kierrokselle lähtenyt Koivu nousi kolmanneksi huipputuloksella 54.

_- _Aion jatkaa samaa peliä kuin tänään, mutta huomenna toiseksi viimeisen väylän bogey muuttuu birdieksi, sitten kierros on täydellinen. Tietenkään tuulesta ei voi tietää vielä mitään, mutta jos tuulee, silloin osa väylistä muuttuu kyllä hankalammiksi. Joitakin heittolinjoja muutetaan vielä, mutta kiekkovalinnat eivät muutu, hallitseva Suomen mestari kertoi liiton tiedotteessa.

- Todellakin tällä pelillä pystyn haastamaan kenet tahansa ja voitto täällä on täysin realistinen!

Naisten sarjassa johto vaihtui. Piikkipaikkaa pitänyt Ruotsin Ragna Bygde putosi toiseksi ja teki kärjessä tilaa USA:n Catrina Allenille. Allenin yhteistulos on nyt 129 heittoa, 1 yli ihannetuloksen. Bydge on heiton päässä. Kolmantena on Yhdysvaltain Paige Pierce.

Kilpailu jatkuu lauantaina. Lauantain kierroksen jälkeen kilpailua jatkavat sunnuntaina 72 avoimen sarjan parasta sekä naisten sarjan 6 parasta pelaajaa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat