1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Suarez saattaa tehdä Barcelona-debyyttinsä El Clasicossa

Luis Suarezin valitukset "purukiellosta" eivät ole toistaiseksi tuottaneet tulosta. Liverpoolista siirtynyt pelaaja saattaa kuitenkin tehdä debyyttinsä Barcelonan paidassa El Clasicossa.

Luis Suarez saanee odotella debyyttiään lokakuuhun. Kuva: EPA / Lavandeira jr.

Luis Suarezin tekee mitä luultavimmin paluun ja samalla Barcelona-debyytin pelikieltonsa jälkeen huippusuositussa El Clasico -ottelussa Real Madridia vastaan.

Heinäkuussa FC Barceloonaan Liverpoolista siirtynyt Suarezin "purukiellon" pitäisi päättyä siten, että hän pelaa avauspelinsä Santiago Bernabeullaa Katalonian jättien paidassa lokakuun 25-26.

Suarez on valittanut yhdeksän maajoukkuepelin sekä neljän kuukauden jalkapallotoiminnan estävästä kiellosta ensin FIFAan, joka hylkäsi valituksen. Sen jälkeen Italian Giorgio Chielliniä MM-alkulohkon päätösottelussa purrut Suarez otti yhteyttä CASiin, urheilun kansainväliseen vetoomustuomioistuimeen.

Vastikään Goal.com (siirryt toiseen palveluun) -sivuston lähde väittää, että hänellä on yhteyksiä CASiin ja että pelaajan neljän kuukauden toimintakielto voitaisiin purkaa.

El Clasico -ottelua pidetään maailman seuratuimpana vuosittaisena seuraotteluna.