1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Mystisesti kadonnut Ronaldinho jättää brassiseuran

Urallaan maailman parhaaksi valittu Ronaldinho aikoo paljastaa tulevaisuuden kuvionsa keskiviikkona.

Ronaldinho Kuva: EPA

Maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi kahdesti valittu Ronaldinho on jättänyt seuransa Atletico Mineiron. Pari päivää sitten Ronaldinho katosi mystisesti pelireissulla Decon jäähyväisotteluun, jossa hän ei lopulta pelannut.

Nyt 34-vuotias entinen supertähti on kuitenkin löytynyt ja hän on sopinut Ateltico Mineiron presidentti Alexandre Kalilin kanssa sopimuksen purusta. Ronaldinhon sopimus olisi ulottunut joulukuuhun asti.

Urallaan Barcelonassa, AC Milanissa ja PSG:ssä pelannut taituri pitää keskiviikkona tiedotustilaisuuden, jossa hän kertoo uransa jatkosta. Lopettamista Ronaldinho ei kuitenkaan harkitse.

- Hän tulee pelaamaan 42-vuotiaaksi! Hän tulee paljastamaan tulevaisuutensa keskiviikkona, Ronaldinhon veli ja manageri Roberto de Assis kertoi Globo Esportelle.

Ronaldinho valittiin maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi vuosina 2004 ja 2005. Barcelonassa brassi voitti Mestarien liigan vuonna 2006 ja La Ligan kahdesti. Serie A:n mestaruutta Ronaldinho juhli AC Milanissa 2011.

Sen jälkeen hän palasi kotimaahansa Flamengoon, jossa hän kuitenkin pelasi vain vuoden palkkakiistojen takia. Mineiron riveissä Ronaldinho teki 28 maalia 88 ottelussa, joista viimeisin oli viime viikon keskiviikkona.