Suora

  • Jääkiekon U18 MM: FIN - SUI
  • Jääkiekon U18 MM, Suomi - Sveitsi
  • Jääkiekkokierros
  • Salibandyliiga, naisten 1. loppuottelu SB Pro - PSS
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kolmiloikassa senttikamppailu - tätä SM-kultaa Torro ei säilytä auton hansikaslokerossa

Kuopion Kalevan kisojen naisten kolmiloikkakilpailusta kehkeytyi todellinen jännitysnäytelmä. Suomen mestaruus ratkesi vasta viimeisellä kierroksella.

urheilu
Elina Torro
Elina Torro repäisi viimeisellä kierroksella.Lehtikuva

Kauden kärkihyppääjä Kristiina Mäkelä ja hallitseva Suomen mestari Elina Torro järjestivät varsinaisen senttikamppailun tämän vuoden SM-kullasta. Sekä Mäkelä että Torro hyppäsivät ensimmäisillä kierroksilla tuloksekseen 13,36, mutta ennen viimeistä kierrosta Mäkelä johti, koska hänen toiseksi paras tuloksensa oli 13,24.

Torro osoitti hermojen hallintaa viimeisellä kierroksella, sillä hän venytti hyppynsä lukemiin 13,37. Viimeisenä hypännyt Mäkelä ei pystynyt samaan, vaan jäi tulokseen 13,33. Näin Torro otti viidennen kolmiloikan Suomen mestaruutensa. Lappeenrannan Urheilu-Miesten hyppääjä oli kisan jälkeen innoissaan niin mestaruudesta kuin tavasta, millä se tuli.

- Nämähän ovat aivan parhaita kisoja! Toki jokaisella pitäisi olla tuloksessa vielä 20 senttiä lisää, niin sitten voitaisiin puhua todellisesta senttikamppailusta. Mutta väkisinkin tämä tuo hymyn huulille, Torro sanoi Yle Urheilun haastattelussa.

Torro on kärsinyt kauden aikana monista ongelmista, ja hän totesikin olleensa alkukauden kuin talviunessa.

- Minulla meni kauden aluksi polvilumpio sijoiltaan, sitten kärsin kilpirauhastulehduksesta ja lopuksi sain vielä järkyttävän ruokamyrkytyksen, jonka takia olen ollut kuukauden aivan pihalla. Täällä on tuntunut ensimmäistä kertaa, että olen saanut silmäni auki.

Vaikeuksien takia Torro sanookin arvostavansa tätä Suomen mestaruutta eniten.

- Tämä mitali pääsee kunniapaikkalle kaappiin. Muut mitalit ovat auton hanskalokerossa, hän naurahti.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat