Suora

  • Närbild
  • Erään kirjan elinkaari
  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Lehto ujuttamassa jalkaa kisakoneeseen - Susijengin tehomies nakutti 18 pistettä

Antero Lehto oli yksi Suomen koripallomaajoukkueen valopilkuista ottelussa Australiaa vastaan. Pyrintö-kapteeni kiitti peliajasta ja nakutti Suomen kovimmat pistelukemat.

urheilu
Antero Lehto
Ville Vuorinen

Suomen ja Australian välinen maaottelu eteni ailahtelevasti ja otteista huokuu vielä joukkuepelin keskeneräisyys. Kehitettävien asioiden ohella esiin nousee kuitenkin positiivisia pilkahduksia, joista yksi oli perjantaina Antero Lehto.

Ensimmäistä maajoukkuekesäänsä pelaava Pyrintö-kippari äityi hurjaan iskuun ja upotti ennakkoluulottomasti 18 pistettä.

- Pisteitä tuli ihan kivasti ja sain ihan hyvin peliaikaa tällä kertaa, mutta toisessa päässä on tietenkin vielä hakemista. Siellä tuli nukahduksia ja huolimattomuusvirheitä, kommentoi Lehto perjantain esitystä.

Lehdon mukaan Susijengi on päässyt tuomaan oikeita asioita pelikentille, mutta parannettavaa on vielä rutkasti.

Tässä on vielä paljon viilattavaa ja yksi asia on aika tärkeä, pitäisi pystyä kääntämään näitä otteluita voitoiksi.

Antero Lehto

- Olemme päässeet peleissä pelaamaan niitä asioita, joita olemme harjoitelleet ja pystyneet joissakin asioissa kehittymäänkin. Totta kai tässä on vielä paljon viilattavaa ja yksi asia on aika tärkeä, pitäisi pystyä kääntämään näitä otteluita voitoiksi. Tänäänkin siihen oli hyvä sauma, mutta kaverin rutiini riitti tällä kertaa, Lehto viittasi Australian 100-95-voittoon.

Susijengi matkasi Liettuaan 16 pelaajan voimin. Kun Petteri Koponen potee vielä nilkkavammaansa, Suomella on käytettävissään 15 miehen rotaatio. Lauantaina edessä on revanssiottelu isäntämaa Liettuasta.

- Kyllä pitäisi tuoreita jalkoja riittää! Australia pelasi aika saman tyyppisesti, kuin Liettua. Liettua on tietysti vielä parempi joukkue, mutta isoja miehiä ja pelasivat fyysisesti, joten tämä oli hyvä preppaus huomiselle, ennakoi Lehto.

Suosittelemme

Tuoreimmat