Erfan Zeneli palaa HJK:n paitaan - sopimus välittömästi Barca-ottelun jälkeen

Helsingin Jalkapalloklubi saa toivotun paluumuuttajan keskelle kovaa otteluruuhkaa, kun Erfan Zeneli liittyy joukkueeseen Bacelona-ottelun jälkeen.

urheilu
Erfan Zeneli
Dinamo Zagreb löi HJK:n Mestarien liigan karsinnoissa 2011.EPA

Erfan Zeneli, 27, palaa HJK:n paitaan kauden loppuun asti kestävällä sopimuksella, johon sisältyy optio seuraavasta kaudesta. Zeneli siirtyi viime kauden jälkeen HJK:sta israelilaiseen Maccabi Petah Tikvaan, jossa pelasi kevätkauden.

Paluu Klubin paitaan tapahtui lauantain Barcelona-ottelussa, ja uusi sopimus allekirjoitettiin heti ottelun jälkeen.

  • Fiilis on hyvä. Pääsen pitkästä aikaa pelaamaan kunnon matseja ja olen tosi iloinen, että juuri HJK:n paidassa. Tämä on minulle koti. Mahdollisuuksia oli muitakin ja mietin niitä tarkasti, mutta HJK oli paras vaihtoehto ja halusin jäädä tänne. Tiedän minne tulen ja HJK tietää mitä saa, iloitsi Zeneli.
  • Hienoa saada mukaan pelaaja, joka on osoittanut kuuluvansa kotimaiseen eliittiin pelipaikallaan. Zeneli on meille vanha tuttu ja tiedämme hyvin minkälaisen pelaajan saamme. Meillä on tulevina viikkoina paljon merkittäviä pelejä, joten ajoitus on mainio, vahvisti urheilujohtaja Tuomo Saarnio.
Zeneli pelasi ensimmäiset ottelunsa HJK:n paidassa kaudella 2005. Kahdeksan kauden aikana "Efu" on pelannut Klubissa yhteensä huikeat 163 ottelua, joissa on iskenyt 27 maalia.

Lopullisen läpimurtonsa sarjan eliittiin Zeneli teki kaudella 2011 iskettyään 8 maalia ja annettuaan 11 maalisyöttöä 29 ottelussa. Vielä paremmaksi "Efu" pisti viime vuonna. Kaudella 2013 Zeneli oli koko Veikkausliigan tehokkain pelaaja 11 maalilla ja 17 maalisyötöllä.

Zeneli debytoi Suomen A-maajoukkueessa viime syksynä ottelussa Espanjaa vastaan.

Lähteet: HJK:n tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat