Suora

  • FIFA 21: Nordic Invitational

Suarez treenasi ensi kertaa Barcelonassa – voi pelata jo maanantaina

Harjoittelemaan päässyt Luis Suarez voi debytoida FC Barcelonan paidassa ennen pannan päättymistä.

urheilu
Luis Suarez ja Andres Iniesta
Luis Suarez ja Andres Iniesta Barcelonan harjoituksissa. EPA

Kaikki katseet kohdistuivat Luis Suareziin, kun hän harjoitteli perjantaina ensi kertaa Barcelonassa uusien joukkuekavereiden kanssa saatuaan vihreän valon urheilun vetoomustuomioistuin CAS:lta. Suarez treenasi Barcelonan mukaan heti täysipainoisesti valmentaja Luis Enriquen valvovan silmän alla.

Torstaina CAS antoi päätöksensä Suarezin valituksesta. Neljän kuukauden panna virallisiin otteluun säilyi, mutta Suarez sai luvan harjoitella ja osallistua epävirallisiin otteluihin, kun aikaisemmin mies oli suljettu kaikesta jalkapallotoiminnasta.

Päätös tarkoittaa sitä, että Suarez voi tehdä debyytin Barcan paidassa jo ensi maanantaina, kun joukkue kohtaa meksikolaisseura Leonin harjoitusottelussa Camp Noulla. Barcelonalla on houkutus käyttää tilaisuus hyväksi, sillä kyseessä on viimeinen harjoituspeli ennen La Liga –kauden alkua.

Kesällä 95 miljoonalla eurolla Barcelonan siirtynyt Suarez on raporttien mukaan harjoitellut omatoimisesti tähän mennessä, joten miehen ei pitäisi olla täydellisessä rapakunnossa.

Ensimmäisen virallisen ottelun Suarez saa pelata vasta 25. lokakuuta. Tuona viikonloppuna Barcelona kohtaa El Clasicossa Real Madridin, mutta ottelun lopullista päivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon.

Suarez sai rangaistuksen Fifalta puraistuaan kesän MM-kisoissa Italian puolustaja Giorgio Chiellinä olkapäähän. Puremisepisodi ei ollut ensimmäinen uruguaylaisen uralla.

Lähteet: AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat