Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheilukierros
  • Ihmisrauniosta MM-tittelihaastajaksi - pilkattu Robert Helenius on ällistyttänyt koko nyrkkeilymaailman
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Djokovicin peli tökkii yllättävästi - "Monet, monet, monet asiat eivät toimi"

Novak Djokovic on kokenut yllättävän tappion kahdella viikolla peräkkäin.

urheilu
Novak Djokovic.
EPA

Tenniksen maailmanlistan ykkönen Novak Djokovic on ollut yllättävissä vaikeuksissa kahden viime viikon aikana pelatuissa Masters-turnauksissa.

Djokovic voitti heinäkuussa Wimbledonin toisen kerran urallaan. Sen jälkeen serbi meni naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Jelena Risticin kanssa. Onko sitten naimisiinmenon ja häämatkan syytä vai ei, mutta Djokovicin otteet Masters-turnauksissa ovat olleet vaisuja.

Sekä Torontossa että Cincinnatissa Djokovic pääsi suoraan toiselle kierrokselle, voitti yhden ottelun ja hävisi seuraavan. Torontossa hän voitti niukasti Gael Monfilsin ja hävisi sitten Jo-Wilfried Tsongalle tylysti 2-6, 2-6. Cincinnatissa tuli niukka voitto Gilles Simonista ja sen jälkeen tappio konkari Tommy Robredolle.

Aikaiset putoamiset ovat olleet Djokovicille harvinaisia viime vuosina, ja varsinkin kahdessa peräkkäisessä turnauksessa.

- Monet, monet, monet asiat eivät ole toimineet näinä kahtena viikkona kovilla kentillä. Se on valitettavaa, mutta on aivan selvää, että en pelaa läheskään sillä tasolla millä pitäisi. Minun täytyy tehdä töitä ennen US Openia, Djokovic sanoi ATP:n verkkosivuilla.

Kauden viimeinen Grand Slam -turnaus US Open alkaa 25. elokuuta.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat