Suora

  • PUBG Global Summit: Lontoo, finaalit
  • Tanssin Grand Slam, vakiotanssit
  • SM-liigan 1. finaali Kärpät - HPK

Naisten pikaviestijoukkueen jatkopaikka jäi haaveeksi

Suomen naisten 4x100 metrin viestijoukkue ei saanut täydellistä nappijuoksua EM-kisojen karsinnoissa. Joukkue paransi kuitenkin kauden parasta aikaa. Katso juoksu kuvaa klikkaamalla!

urheilu
Nooralotta Neziri
Suomen naisten 4x100 metrin viestijoukkue ei saanut täydellistä nappijuoksua EM-kisojen karsinnoissa. Joukkue paransi kuitenkin kauden parasta aikaa. Suomen aika 44,22. Juoksujärjestys oli Thureson, Latvala, Laukka, Neziri.

Suomen naisten pikaviestijoukkue oli aikojen perusteella eränsä kuudes ja joukkue tiesi, että kaiken pitää mennä enemmän kuin nappiin finaaliin päästäkseen. Suurin kysymysmerkki oli ensimmäinen vaihto, sillä Milja Thureson ja Hanna-Maari Latvala eivät olleet ehtineet harjoitella vaihtoa Latvalan kilpailujen takia.

Kalevan kisoissa mainiosti juossut Thureson aloitti vahvasti ja myös vaihto onnistui erittäin hyvin. Sen sijaan Latvalan ja seurakaverinsa Minna Laukan vaihto takasuoran päässä ei onnistunut yhtä hyvin. Laukka ja Nooralotta Neziri vaihtoivat kapulaa kohtalaisesti, mutta kärki oli jo karannut.

Neziri toi Suomen viestin maaliin seitsemäntenä, mikä tarkoitti sitä, ettei joukkueella ollut enää mahdollisuuksia finaaliin. Suomen aika oli kuitenkin kauden paras 44,22.

Erävoiton otti Ranska, ennen Alankomaita ja Sveitsiä. Toisessa erässä voittoon juoksi Iso-Britannia, ennen Ukrainaa ja Venäjää. Ajan perusteella finaaliin menivät Italia ja kauden parhaansa juossut Ruotsin joukkue. Ennen Zürichin kisoja Ruotsi olin aika oli Suomea heikompi. Yhden mitalisuosikin, Saksan, viesti päättyi vaihtorikkoon.

NAISTEN 4 x 100 M, ALKUERÄT

*1 erä
*
Ranska 42,29 Q
Hollanti 42,77 Q
Sveitsi 42,98 Q
Italia 43,29 q
Ruotsi 43,80 q
Kreikka 43,81
*Suomi 44,22
(Thureson, Latvala, Laukka, Neziri)
*
Espanja 44,68

*2 erä
*
Iso-Britannia 42,62 Q
Ukraina 43,37 Q
Venäjä 43,47 Q
Irlanti 43,84
Norja 44,29
Bulgaria 44,53
Kroatia 45,47
Saksa DNF

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat