Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Bottas: Williamsilla parhaat mahdollisuudet voittoon nyt

Williamsin suomalaiskuski Valtteri Bottas uskoo, että tallilla on parhaat mahdollisuudet voittaa F1-sarjan osakilpailu kahden seuraavan kisaviikonlopun aikana.

urheilu
Valtteri Bottas ajaa Williamsiaan Unkarissa
Valtteri Bottas vauhdissa Unkarin GP:ssä.EPA

Williams hyötyy Mercedeksen tehokkaasta moottorista sekä aerodynaamisesti vahvasta autostaan Span ja Monzan nopeilla radoilla.

Valtteri Bottaksen mukaan hyviä tuloksia voi tulla muuallakin, mutta tiimillä on todellinen mahdollisuus menestykseen seuraavassa kahdessa kilpailussa.

- Teoriassa Span ja Monzan pitäisi olla meille kaksi todella hyvää kilpailua, ehkä kauden parhaat mahdollisuutemme voittoon, Bottas kertoi Autosportille. (siirryt toiseen palveluun)

- Meidän täytyy kuitenkin pyrkiä olemaan vahvoja myös muissa kisoissa. Emme voi vain luottaa hyvään huippunopeuteemme ja menestymiseen Spassa ja Monzassa.

Williamsin kehitystyöstä vastaava insinööri Rob Smedley uskoo, että erityisesti Spa voi olla Williamsille todella hyvä rata myös muista syistä kuin auton suoranopeuden vuoksi.

- Molemmat radat sopivat autollemme hyvin. Pääasiassa sen vuoksi, että noilla radoilla auton jokainen hevosvoima on arvokkaampi kuin muilla, Smedley kertoi.

- Span tapaisella radalla voi myös olla vaikeaa saada kovemman seoksen renkaat lämpiämään. Uskon, että meidän automme pystyy siihen, varsinkin jos kyseessä on ongelma eturenkaiden kanssa.

F1-sarja jatkuu kesätauon jälkeen ensi viikonloppuna Belgiassa.

Lähteet: autosport.com

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat