Suora

  • Urheilukierros
  • Jääkiekon Nordic cup, Suomi - Ruotsi

Hetemaj'n Chievo uudistui rajusti - "Tulokkaat hyviä pelimiehiä"

Nelivuotisen jatkosopimuksen tehneen Perparim Hetemaj'n seuraan Chievoon on tullut peräti 12 uutta pelaajaa.

urheilu
Perparim Hetemaj.
Yle

Suomen A-maajoukkueen runkopelaajiin kuuluva Perparim Hetemaj teki nelivuotisen jatkosopimuksen Serie A:ssa pelaavan seuransa AC Chievo Veronan kanssa.

Kolme kautta Chievoa edustanut Hetemaj, 27, päätti tehdä pitkän jatkosopimuksen seuransa kanssa, vaikka muitakin vaihtoehtoja oli.

- Olen viihtynyt täällä hyvin, valmentaja on tuttu ja urheilullisin perustein on tärkeää päästä pelaamaan, sillä EM-kisatkin ovat tulossa, Hetemaj kertoo.

Hetemaj kävi neuvotteluja seuransa kanssa jo viime vuonna mahdollisesta jatkosta, mutta silloin tahot olivat vielä eri aaltopituudella.

- Nyt yhteisymmärrykseen päästiin aika nopeasti. Viime vuonna kun keskusteltiin, niin oltiin aika kaukana siitä sopimuksesta jota halusin.

Chievo on Serie A:n mittapuulla pienehkö seura, joka on taistellut viime kaudet putoamista vastaan. Tulevalle kaudelle valmentaja on pysynyt samana eli Eugenio Corini jatkaa penkin päässä, mutta joukkueeseen on tullut peräti 12 uutta pelaajaa ja tulossa on mahdollisesti vielä pari lisääkin.

- Joitain hyviä lähti ja joitain hyviä tuli sisään. Seuraan on tullut sekä nuoria pelaajia, että kokeneempiakin kavereita. Eihän tänne mitään Christiano Ronaldoja tule, mutta hyviä pelaajia ja hyvänoloinen joukkue on kasassa, jota varmastikin vahvistetaan vielä muutamalla pelaajalla, Hetemaj arvioi.

Harjoitusottelut eivät ole sujuneet Chievolta parhaalla mahdollisella tavalla. Se koki tappiot Dortmundille, Marseille ja Atalantalle.

- Harjoituskausi on vedetty kovaa ja kaikilla painaa vähän jaloissa. Tosipeleissä sitten nähdään miten homma toimii. Omalla kohdallakin vanhat näytöt ei tuo kun muistoja ja pitää taas painaa hommia paikkansa eteen. Keskikentälle tuli lisää kilpailua ja se on omalta kantilta hyvä asia, että kilpailu on kovaa, niin saa itsestään parhaan terän esiin, Hetemaj hymähtää.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat