Suomalaisilla jaettu kakkossija frisbeegolfin EM-kilpailuissa

Leo Piironen ja Pasi Koivu ovat jaetulla toisella sijalla frisbeegolfin EM-kisoissa ensimmäisen kierroksen jälkeen. Ellinoora Heikkilä johtaa naisten sarjaa.

Pasi Koivu Kuva: Eino Ansio

Vuoden 2012 Suomen mestari Leo Piironen ja hallitseva Suomen mestari Pasi Koivu ovat EM-kilpailuissa jaetulla toisella sijalla ensimmäisen kierroksen jälkeen. Suomalaiskaksikko on vain kahden heiton päässä saksalaisesta Simon Lizottesta.

Kakkostilalla on tosin ruuhkaa, sillä myös Norjan Espen Møkkelgjerd ja Tanskan Jeppe Ask Sørensen päätyivät tulokseen -11 Geneven par 65 -radalla.

Suomalaisittain tilanne on muutenkin jännittävä, sillä kymmenen parhaan joukosta löytyy yhteensä peräti viisi suomalaista, kun sekä Seppo Paju, Juho Parvianen että Matias Söderström onnistuivat avauskierroksellaan hyvin.

Naisten sarjassa Ellinoora Heikkilä on johdossa tuloksella +2. Eroa Ruotsin Camilla Jernbergiin on tosin vain yksi heitto. Myös juniorisarja jatkuu huomenna suomalaiskomennuksessa Niko Rättyän jakaessa johtoa Ruotsin Albin Lindbergin kanssa erittäin kovalla tuloksella -9, joka riittäisi avoimessakin luokassa kymmenen parhaan joukkoon.

Kilpailu pelataan neljäpäiväisenä tapahtumana. Mestarit ovat selvillä lauantaina neljän pelatun kierroksen jälkeen.