Suora

  • Uinnin EM alkuerät

Simeone pyysi anteeksi tuoreinta kilahdustaan

Atletico Madrdin päävalmentaja Diego Simeone seurasi toisen jakson tapahtumia katsomosta, kun hänen joukkueensa kukisti Real Madridin Espanjan supercupin toisessa osassa 1-0.

urheilu
Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone elehtii kentän laidalla.
Diego SimeoneEPA / Kiko Huesca

Vajaan puolen tunnin kohdalla Atletico-pakki Juanfran sai Fabio Coentraon polvesta kasvoihin ja hän joutui kentän sivuun paikattavaksi. Simeone tulistui neljännelle tuomarille, kun tämä ei päästänyt pelaajaa riittävän nopeasti takasin kentälle.

Argentiinalaisluotsi läpsäytti tuomaria takaraivoon ja taputti sarkastisesti saatuaan komennuksen katsomoon. Ottelun jälkeen Simeone myönsi ylireagoineensa.

- Kun tekee virheen, on pyydettävä anteeksi ja myönnän tehneeni sellaisen. Ylireagoin, kun yritin saada Juanfrania takaisin kentälle, Simeone totesi ottelun jälkeen.

Atletico on noussut Simeonen alaisuudessa suurseuraksi Espanjassa. Kolme vuotta Madridissa valmentaneen käskijän mukaan La Ligan mestaruuden uusiminen ei ole helppo tehtävä.

- Kilpailu on tiukkaa, kun pelaamme pitkässä liigassa Real Madridia ja Barcelonaa vastaan. Yhdessä tai kahdessa ottelussa voimme kuitenkin voittaa kenet tahansa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat