Suora

  • Uinnin MM, aamun kilpailut

NBA-veteraanilla kovat panokset: "Tämä on ratkaiseva ottelu meille ja Suomelle"

Dominikaanisen tasavallan joukkueen isähahmo, NBA:ssa lähes kymmenen vuotta pelannut Francisco Garcia korostaa illan ottelun merkitystä molemmille joukkueille. Katso Garcian haastattelu ja otteita joukkueen treeneistä kuvaa klikkaamalla!

urheilu
Francisco Garcia Ylen haastattelussa 2014
Susijengi saa tiistai-iltana MM-parketeilla vastaansa Dominikaanisen tasavallan. Ennen illan ottelua Dominikaanisen tasavallan pelaajat ottivat harjoituksissa rennnosti. Joukkueen isähahmo, NBA-veteraani Francisco Garcia odottaa Susijengiltä kovaa ja fiksua peliä.

Susijengi saa tiistai-iltana MM-parketeilla vastaansa Dominikaanisen tasavallan. Karibialaisjoukkueen isähahmona pidetty, 535 NBA-ottelussa pallotellut Francisco Garcia odottaa Suomelta paljon.

- He ovat erittäin hyvä joukkue ja he pelaavat hyvin yhteen. Se on molemmille joukkueille ratkaiseva peli ja tulemme kaikki kilpailemaan lujasti. Susijengillä on täällä myös paljon faneja, joten siitä tulee mielenkiintoinen peli, Garcia uskoo.

Suomen maajoukkue on yksi lyhimmistä koripallon arvokisoissa pelaavista joukkueista. Dominikaanilaispuolustajan mukaan pituus ei kuitenkaan ole kaikki kaikessa.

- Ei sillä ole väliä, minkä kokoisia pelaajat ovat. Suomen joukkue on todella fiksu ja he liikkuvat, syöttävät ja heittävät hyvin. Meidän pitää olla valmiina kohtaamaan erittäin hyvä joukkue, Garcia korostaa.

Kello 22.30 alkavaa ottelua voi jännittää suorana TV2:n, Yle Areenan ja Yle Puheen välityksellä. TV2:n kisastudio alkaa jo kello 22.05.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat