Suora

  • Urheiluruutu
  • DreamHack Open Fall 2020
  • "Täällä voin olla oma itseni" - Malou löysi turvapaikkansa roller derbystä
  • Urheiluruutu

Matti Oivanen kiittää voitosta Bulgariaa: Pelasivat heikosti

Suomi otti päätösottelussaan tyylipuhtaan voiton Bulgariasta lentopallon MM-kisoissa. Matti Oivasen mukaan Suomen peli kulki hyvin, mutta yksi voiton avain oli myös vastustajan heikko pelaaminen.

urheilu
Olli Kunnari ja Matti Oivanen Suomi-Bulgaria-ottelussa 2014
Suomi otti päätösottelussaan tyylipuhtaan voiton Bulgariasta lentopallon MM-kisoissa. Matti Oivasen mukaan peli kulki hyvin, mutta yksi voiton avain oli myös vastustajan heikko pelaaminen. Oivasen mukaan odotuksiin nähden turnaus sujui hyvin, vaikka mahdollisuudet jopa kuuden parhaan joukkoon olivat tarjottimella.

Selkävaivoista MM-kisojen kynnyksellä kärsinyt Matti Oivanen antoi Suomen tyylipuhtaalle Bulgaria-voitolle kaksi selitystä.

- Meidän peli kulki hyvin ja vastustaja pelasi kohtuullisen heikosti. Siksi voitto tuli näin helposti, Oivanen uskoo.

Kolmen kirvelevän tappiollisen ottelun jälkeen voitto päätösottelussa oli Suomelle erityisen merkityksellinen.

- Loppusijoituksen kannalta voitto oli kova juttu. Joukkueelle on tärkeää, että turnauksesta jäi hyvä fiilis. Kolme peliä tuli kuokkaan, joten tämä oli pirteä lopetus meiltä, Oivanen veistelee.

Oivasen mukaan turnaus sujui odotuksiin nähden hyvin, vaikka mahdollisuudet jopa kuuden parhaan joukkoon olivat tarjottimella. Suomen lopullinen sijoitus MM-turnauksessa on joko 9:s tai 11:s, riippuen Kiina-Kuuba-ottelun tuloksesta.

- Pelit, jotka hävisimme huonolla pelillä, olivat ihan voitettavissa. Sitä kautta jopa kuuden parhaan joukkoon pääsy olisi ollut mahdollinen. Siinä mielessä olen pettynyt, mutta on tuleva sijoitus hyvä, Oivanen kuittaa.

Katso Oivasen haastattelu kuvaa klikkaamalla!

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat