1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Suomi-palloilu jatkaa laajasti Ylen tarjonnassa - superviikonloppu lokakuussa

Ylen Urheiluviikonloppu tarjoaa syksyn aikana 22 suoraa ottelua. Lokakuun 18. ja 19. vietetään Tampereella lentopallon, salibandyn, futsalin, käsipallon ja koripallon huippuviikonloppua.

Kuva: Tomi Hänninen

Yle Urheilu jatkaa viime kaudella aloitettua laajaa yhteistyötä lentopallon, salibandyn, käsipallon, futsalin, jääpallon ja koripallon lajiliittojen kanssa. Suomalaisen sarjapalloilun ottelut näkyvät tulevalla kaudella vahvasti Yle TV2:n Urheiluviikonlopun tarjonnassa.

- Kokemukset viime kauden yhteistyöstä olivat varsin rohkaisevia ja palaute lähetyksistä yleisöltä on ollut hyvää. Toivottavasti voimme lajiliittojen kanssa yhdessä hyödyntää viimeaikaisen hurjan palloilubuumin ja sen myötä kasvaneen yleisen kiinnostuksen, toteaa Yle Urheilun Tapahtumaurheilun päällikkö Robert Portman.

Syksyn aikana Yle TV2:n Urheiluviikonlopuissa näytetään 22 ottelua suorana. Keväällä huippuottelut ja sarjojen ratkaisuhetket tulevat olemaan tärkeä osa Urheiluviikonloppu-lähetyksiä jotka jatkuvat toukokuulle.

Ensimmäiset lähetykset tulevat lauantaina 20. syyskuuta miesten salibandyliigan SPV-SSV ottelusta ja sunnuntaina 21. syyskuuta naisten salibandyliigan SB Pro-Happee -koitoksesta. Urheiluviikonloppujen lähetykset jatkuvat keväällä aina koripalloliigan viidenteen loppuotteluun 19. toukokuuta asti.

Superviikonloppu lokakuussa Tampereella

Lokakuussa lajiliitot, Yle ja Tampereen kaupunki järjestävät yhdessä palloilun Superviikonlopun Tampere Areenassa. Lokakuun 18. ja 19. päivä yleisöllä paikan päällä ja kotisohvilla on mahdollisuus nähdä aamusta iltaan niin lentopallon, salibandyn, futsalin, käsipallon ja koripallon kotimaisia huippuotteluita.

Lentopallomaajoukkueen MM-kisoissa hienolle yhdeksännelle sijalle valmentanut Tuomas Sammelvuo on panostuksesta mielissään.

- Aivan erinomaisen iso juttu. Tämä antaa varmasti lisäpotkua jokaiselle pelaajalle ja näkyy päivittäisessä arjessa. Se on myös lentopallolle palkinto siitä isosta työstä, mitä lajin eteen on tehty monien vuosien ajan. Tämä nostaa lajin tasoa entisestään.

Tarkemmat tiedot tulevan kauden televisioitavista otteluista ja aikatauluista julkistetaan lähiaikoina.