Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Selänne härnää salaa sosiaalisessa mediassa – ”Teemu nauttii pelleilystä”

Teemu Selänne ei ole sosiaalisessa mediassa, mutta hän kuitenkin käyttää sitä. Tämä ilmenee Ari Mennanderin kirjoittamassa Teemu-kirjassa (Otava).

urheilu
Teemu Selänne haastattelussa
Yle

Selänteen kanssa heinäkuussa 1996 naimisiin mennyt Sirpa-vaimo kertoo kirjassa, että Teemu seuraa ja kommentoi Facebookissa hänen tilinsä kautta.

Selänteen toiminta sosiaalisessa mediassa ei suinkaan jää tähän. Hän on myös kaveriporukassa antanut ohjeita, millaisia twiittejä pitää kirjoittaa. Kirjan mukaan Selänne on jopa innokas seuraamaan sanelemiensa viestien aiheuttamia reaktioita.

Selänne on pyytänyt kavereitaan laittamaan liikkeelle muun muassa huhuja siitä, että hän siirtyisi takaisin Winnipeg Jetsiin, jota hän oli NHL-uransa alkuaikoina pitänyt ”omana juttunaan”. Seuran toimitusjohtaja John Paddock soitti kuitenkin hänelle harjoitusten jälkeen 7. helmikuuta 1996, että hänet oli myyty Anaheimiin. Se oli shokki Selänteelle ja muutti hänen ajatusmaailmansa täysin kiekkoliigan toimintatavoista.

Selänne voisi laittaa sosiaalisessa mediassa huhuja liikkeelle myös katkerasta Colorado-kaudestaan 2003-2004. Tuolloin hän joutui istumaan niin paljon vaihtopenkillä, että joutui haukottelun vuoksi opettelemaan juomaan kahvia.

- Teemu nauttii pelleilystä ja haluaa hämmentää julkista keskustelua. Hän velmuilee myös sosiaalisessa mediassa, vaikkei itse ole siellä. Twiittailee, vaikka ei ole Twitterissä, Mennander kirjoittaa Teemu-kirjassa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat