Suora

  • Uimahyppyjen MM, sekaparien 3 m:n synkrohyppyjen loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 20.7.
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu

"Laitettiin työhaalarit niskaan" - Nutivaaralle ja Manniselle kehut

Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki oli tyytyväinen joukkueen noususta.

urheilu
Julius Junttila
Tomi Hänninen

- Joukkueen luonne näkyi tänään. Ei tuollaiset nousut yhtäkkiä tule, joten ihan oikeutettu lopputulos oli tänään. Pelattiin kiekkoa syvään ja maalille. 1-3 tilanteessa Mannisen (Sakari) laukauksen peitto käänsi paljon peliä tänään meille. Marjamäki oli erityisen tyytyväinen ensimmäisen liigaottelun pelanneeseen puolustaja Markus Nutivaaraan sekä Hokki-laina Sakari Manniseen, joka paikkasi kakkoskentän keskellä onnistuneesti:

  • Molemmat olivat tänään erinomaisia. Näkyi, että molemmat ovat pelanneet paljon eivätkä täten jännittäneet ollenkaan. Hieno suoritus molemmilta tänään, olivat miehet paikallaan.
Ratkaisumaalista vastannut Joonas Donskoi kiitteli joukkueen työmoraalia:
  • Se oli tänään huippuluokkaa. Päästämme vieläkin liikaa helppoja omiin, mutta tänään laitettiin joukkueelle työhaalarit niskaan.
Kärppien voittomaali (5-4) oli tänään koko kolmoskentän hieno työnäyte. - Hieno esitys Junttilalta ja Kemppaiselta siihen, että oli itsellä helppo työ luutia kiekko sisään. Voitto maistuu todella hyvältä tänään, veisteli Donskoi. Blues-käskijä Jyrki Aho oli ottelun jälkeen vaitonainen. - Ensimmäisessä erässä oltiin tehokkaita, toisessä puolestaan Kärpät oli tehokkaita. Sitten nuljattiin kolmas erä. Ihan hyväähän se oli, kommentoi Aho illan tuomarityöskentelyä kokeneen poliitikon elkein. Illan tehokkain pelaaja (2+2) oli loistavaa alkukautta pelaava Kai Kantola.
  • Aika huonot fiilikset jäi pelistä. Henkilökohtaiset tehot ei nyt paljoa lämmitä, kun joukkue ei saanut pisteen pistettä. Tämä on kuitenkin joukkuepeli ja kaikki tehdään sen eteen, jotta joukkue pärjää. Meille jäi tästä pelistä paljon opittavaa varsinkin kolmannen erän osalta.

Pekka Pietilä, Oulu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat